2777
2789

۸ واحد میخوام کامپوزیت انجام بدم این دکترو دوتا از‌آشناهام پیشش رفته بودن و راضی بودن معرفیش کردن حالا هفته پیش رفتم پیشش دندونامو دید بعد گفت چه مارکی میخوای گفتم خیلی سفید شه بعد گفت باشه پس سارمکو ( دقیق نمیدونم درست گفتم یا نه) واست مینویسم . وقتی اومدم خونه چندنفر بهم گفتن کاریزما بزن شیشه ایه خوشگله.حالا امروز صبح بهش زنگ زدم گفتم کاریزما میخوام بزنم میگه تو اون روز چیز‌دیگه ای گفتی  تو وسواسی من اونو اوردم کاریزما ندارم تا هفته بعد . بعد میگم باشه هرچی نظر خودت باشه انجام میدم میگه شرمنده برات انجام نمیدم برو جایی دیگه خدافظ

حالا نظر شما چیه؟ بگم به بابام زنگ بزنه بهش که برام انجام بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منطقی گفته قیمتشون بالاست دکتر که مسخره دست مریض نیست امروز یه چیز بخوای فردا یه چیز دیگه تو خونه ان ...

🥲بابا من بلد نبودم خب دوتا نظر ازش خواستم دکتری که میخواد کامپوزیت کنه حداقل به طرف میگه این رنگ به چهرت میاد. 

چقدر؟ اصلا به منتش نمی ارزه باور کن

🥲😓پیش همه گفتم میخوام کامپوزیت کنم شنبه با کامپوزیت میام بعد اینجوری ضایع شدم

۱۵ تومن واسه ۸ واحد

دکتر نیست مجوز نداره ولی کارش عالیه 

وقتی اخلاقش اینه نرو پیشش تررر میزنه به دندونات این صنف عقده ایی زیاد داره حالم بهم میخوره از اکثر د ...

اخه هزینه کم میگرفت 

پیش همه گفتم میخوام کامپوزیت کنم بعد ضایع میشم🥲

دکتر نیست مجوز نداره

من بودم نمیرفتم دیگه 

میتونست مودبانه تر بگه شما فلان چیزو گفتید اوردم و تعویضش امکان پذیر نیست

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!