2777
2789
عنوان

به شوهرم پول قرض ندادم فکرم ناراحته

| مشاهده متن کامل بحث + 2685 بازدید | 102 پست
همه جوره من بالاترممالی اخلاقی خانوادگی تحصیل

خب عزیزدل خانم تحصیل کرده هم کفو بودن اینجور جاها باید رعایت بشه از همه نظر.حیف میکنید خودتونو فقط

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شده و الان دیگه انگار وظیفه مسلم من شده این داره منو اذیت میکنه

خواهشا دیگه پول نده بهش.میتونم بگم خشت اول رو کج گذاشتی .کاری که من اول با خودم کردمو سالها زجررررر کشبدم تا تونستم ذره ای اشتباهمو جبران کنم

این زندگی آینده خوشی نداره .من توصیه به طلاق نمیکنم ولی بنظرم جدا شو .قصنگ معلومه تمام این زندگی باید حرص بخوری.برو با یکی که لیاقتتو داره ازدواج کن.اگرم برات موقعیتی پیش نیومد مجرد بمونی بهتر از اینه که خرج یه ادم مفت خور رو بدی لااقل پولت میمونه تو جیب خودت

داره تلکه ات میکنه فقد ازت میکنه میکنه و بعدم قالت میزاره میره حالا ببین کی بهت گفتم بنده خدا مگه مر ...

از من ساده تر بنظرت میتومه پیدا کنه ؟

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

این زندگی آینده خوشی نداره .من توصیه به طلاق نمیکنم ولی بنظرم جدا شو .قصنگ معلومه تمام این زندگی بای ...

یکسال و نیم فقط خرص خوردم هم از خودش هم مادرش

یکسال و نیم فقط خرص خوردم هم از خودش هم مادرش

از این به بعد هم باید حرص بخوری و بیشتر هم میشه چون دیگه شده وظیفه و دیگه به چشم لطف دیده نمیشه.با شعور مادرشوهرتون احتمال زیاد حدس میزنم فاصله سنی شما هم میکوبونه تو سرتون.من اگه بودم جدا میشدم ادم یه بار زندگی میکنه لااقل تو ارامش زندگی کن.از الان این همه حرص بخوری که چند سال دیگه جونی واست نمیمونه

دیگه ساده ای ک داره تلکه ات میکنه احترامم ک بهت نمیزرن ب درد چی میخوره اخه شغلت چیه ؟؟

اخلاقش خوب بود تو دوستی الان میگه بخاطر فوت بابام بیحوصله م 

من وکیلم

همین سادگیمونه که کار دستمون میده.یه جورایی حقمونه

فقط اونجوری دوسش دلشتم که ارزوم بود بقیه دوسم داشنه باشن صادقانه عشق ورزیدم 

از این به بعد هم باید حرص بخوری و بیشتر هم میشه چون دیگه شده وظیفه و دیگه به چشم لطف دیده نمیشه.با ش ...

زنک انقدر بیشعوره میدونه من باکره م راه میرفت میگفت چرک خشک کن بخور میدونم عفونت داری ( من باهیچ مردی تاخالا رابطه ندلشتم حتی پسر خودش اما چون ماباهم دوست بوذیم علنا میگه اهل رابطه بودی )

چرا جدا نشدی و برای خودت خونه نگرفتی وضعیت مالیت که عالیه حتما تغییر رویه بده پولاتم همشو نده به شوه ...

پدرش فوت کرد برنامه ها عقب افتاد 

همه پولام که به اون نمیذم اما همین مقدارم دلم نمبخاد بدم 

ماشین دارم عزیز دلم 

اما تصمیم دارم سرمایه کذاری کنم بدون خبر شوهرم