2777
2789
عنوان

یه سوال یه سواااال خواهش هر کی میدونه بیاد خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 27 پست
همش هم اردیبهشت اره؟ واااای😐🤦🏻‍♀️💔

کنکور انسانی و فرهنگیانت با همه 

۲/۳ ساعت اول دفترچه انسانی میدن بهتون 

بعدش یه عده پا میشن میرن خونشون اونایی که فرهنگیان هم ثبت‌نام کردن میمونن و به دفترچه فرهنگیان جواب میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو😐 من میرم گم شم نه با دوستام تو خونه ثبت نام کردیمخاک تو سر مشاور مدرسمون

انسانی با فرهنگیانو باهم میدی

هنر فک کنم نزدیکای ظهره دقیق نمیدونم اینو 

اگ تجرلی بودی روز اول هنر میدادی فرداش فرهنگیان با تحربی

ولی انسانی با هنر ی روزه

کنکور انسانی و فرهنگیانت با همه ۲/۳ ساعت اول دفترچه انسانی میدن بهتون بعدش یه عده پا میشن میرن خونشو ...

خب نقش کنکور تیر چیه این وسط 

نکنه باز بعدازظهرشم قراره واسه هنر دوباره بیام😐

خب نقش کنکور تیر چیه این وسط نکنه باز بعدازظهرشم قراره واسه هنر دوباره بیام😐

نه دیگه 😂

کنکور هنر یه روز دیگست 

بین اردیبهشت و تیر از هرکدوم که تراز بهتری گرفته باشی همونو برات لحاظ میکنن

خب الان سه تا سریالی که خریدیم هر سه تاش برا اردیبهشته؟ ما فقط یه کنکور اردیبهشت می‌خواستیم الان سه ...

چرا سه تا برای اردیبهشت خریدی؟🤦🏻‍♀️اگر هدفت فرهنگیان هست فقط فرهنگیان میتونی شرکت کنید لااقل کنکور ۱۴۰۳ اینجوری بود فقط فرهنگیان می خواستی فقط باید فرهنگیان ثبت نام می کردی مثلاً اگه من فرهنگیان می خواستم فقط فرهنگیان ثبت نام می کردم. انسانی دیگه برای اردیبهشت نمی‌تونستم ثبت نام کنم بعدشم شما سر جلسه بری اونایی که انسانی ثبت نام کردند بهشون دفترچه دادند جواب دادند میرن اونایی که فرهنگیان بودند میمونن برای پاسخ دادن به دفترچه سوم

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

چرا سه تا برای اردیبهشت خریدی؟🤦🏻‍♀️اگر هدفت فرهنگیان هست فقط فرهنگیان میتونی شرکت کنید لااقل کنکور ...

۱۴۰۳ اینجوری بود راجع به کنکور ۱۴۰۴ بازم بپرسید 

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

نه دیگه 😂کنکور هنر یه روز دیگست بین اردیبهشت و تیر از هرکدوم که تراز بهتری گرفته باشی همونو برات لح ...

اینارو ک میدونم الان بحث سر اینه که اصلا برا کنکور تیر ثبت نام شروع نشده و درحالی که ما آذر سه تا سریال خریدیم که دوستان میگن باید سه تا کنکور تو یه روز بدیم😐💔

چرا سه تا برای اردیبهشت خریدی؟🤦🏻‍♀️اگر هدفت فرهنگیان هست فقط فرهنگیان میتونی شرکت کنید لااقل کنکور ...

درسته همین باعث شده من بخوام برم محو شم تو افق

مثلا برامون تو مدرسه مشاور گذاشتن به به چه مشاوری هممون الان اینجوری ثبت نام کردیم😐

سه تا سریال خریدیم منو دوستم ولی هیچی نمیدونیم برا کدوماسالان یعنی ۱ میلیون به فنا دادیم؟😐💔 ما برا ...

الان یه سریال رو برای فرهنگیان اردیبهشت استفاده کردین

دوتای دیگه رو میتونی کنکور تیر ثبت نام کنی باهاش 

فقط سریال هارو نگه دار

الان یه سریال رو برای فرهنگیان اردیبهشت استفاده کردیندوتای دیگه رو میتونی کنکور تیر ثبت نام کنی باها ...

جدی که اینطور واقعا ممنونم داشتم دیوونه میشدم😐😂😍 سپاس فراوان

بازم باید مطمئن شم درسته فقط دعا کنید اینجوری نباشه که سه تا کنکور تو یه روز میدونین که مساوی است با ...

قطعا همینطوره و مطمئن هستم منتها چون مسئله مهمی هست میگم بازم بپرسید اردیبهشت اگر فرهنگیان می خوای فقط یک کنکور اونم فرهنگیان میتونی ثبت نام کنید تیر که فرهنگیان نداره میتونی هم انسانی و هم زبان شرکت کنید یا انسانی و هنر فکر کنم