2777
2789
عنوان

بهم ی پیامک اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون واقعا از شوهر خالم شکایت شده واسه همین شک نکردم

آخه شکایت فقط از سر شماره ADLIRAN ابلاغیه اش میاد

تو سامانه هم چک میشه لازم نیست برنامه نصب کنی و پول بدی

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

چون مشخصات شوهرخالتو دادی هک میشه تمامم حساباش و گوشیش اگه پولی داره رو کارتا برن کارتاشو بسوزونه و ...

شماره کارت مال من بوده بقیه مال شوهر خالم 

کاراتای خودم باید سوخته شه ؟ همشون یا همین ک وارد کردم ؟

بله ازت کلاهبرداری شده و  در هر لحظه اگه پولی به حسابت بیاد برداشت میکنند چون این جور سایت ها سیستم  out fillدارند  و سیستم outfillفعاله  و از این طریق میتونه پول جابجا کنه و ازت برداشت کنه  بدون اینکه متوجه بشی و حتما کارتت رو غیر فعال کن یعنی بسوزون ، و اینکه وقتی شکایتی از شما یا کس دیگه ایی صورت بگیره حتما اسم و نام خانوادگی و شماره پرونده و اطلاعات دقیق از دادگاه که قراره بری برات پیامک میشه و هیچ وقت با شماره شخصی هم برات پیامک نمیشه و حتما باید توجه کنی که  اون شماره ،شماره اصلی قوه قضاییه هست یانه 

و گوشی شما هم ویروسی شده حتما انتی ویروسی مثل not32 بریز و اگه میخوای ایرانی باشه Panda رو از سایت معتبر yasdl.comنصب کن و یا ببر موبایلی که برات درستش کنه.

بله ازت کلاهبرداری شده و در هر لحظه اگه پولی به حسابت بیاد برداشت میکنند چون این جور سایت ها سیستم ...

فقط همون کارتم رو مسدود کنم یا بقیه رو هم مسدود کنم ؟

راستش همون کارتم رو میخاستم مسدود کنم از برنامه بام اما همش میگه ناموفقه 

بله ازت کلاهبرداری شده و در هر لحظه اگه پولی به حسابت بیاد برداشت میکنند چون این جور سایت ها سیستم ...

از کجا دانلود کنم ؟

گوشیشم یعنی حک شده ؟ 

راستی شمارع کارت با شمارع وارد شده تطابق نداره و مال ی شخص نیست قابل خوشحالیه یا نه ؟

از کجا دانلود کنم ؟گوشیشم یعنی حک شده ؟ راستی شمارع کارت با شمارع وارد شده تطابق نداره و مال ی شخص ن ...

برنامه رو میتونی از سایت .yasdl.comنصب کنی

و اینکه وقتی زدی رو لینک یه نرم افزار نصب شده و وقتی نرم افزار رو نصب کردی همراه باهاش ویروس رو هم وارد گوشیت کردی پس بهتره ببری موبایلی یا خودت از سایت یاس نصب کنی و گوشیت هک نشده نگران نباش

و جمله اخرت و بیشتر توضیح میدی؟

فقط همون کارتم رو مسدود کنم یا بقیه رو هم مسدود کنم ؟راستش همون کارتم رو میخاستم مسدود کنم از برنامه ...

.فقط همونی که باهاش پول پرداخت کردی و بهتره بری بانک کارت و بسوزونی و یکی دیگه بگیری

برنامه رو میتونی از سایت .yasdl.comنصب کنیو اینکه وقتی زدی رو لینک یه نرم افزار نصب شده و وقتی نرم ا ...

پاندا رو دانلود کردم اما گفت برنامه ای نیست ک بازش کنه 

اون یکی رو چی از این سایت دانلود کنم ؟

اخه تو اطلاعات شماره شوهر عمم رو زدم اما پول رو با حساب خودم زدم 

پاندا رو دانلود کردم اما گفت برنامه ای نیست ک بازش کنه اون یکی رو چی از این سایت دانلود کنم ؟اخه تو ...

بله اونم از سایت یاس دانلود کن و مشکلی پیش نمیادکه شماره شوهر عمت رو زدی

عزیزم من بردم گوشی فروشی گفت لازم نیست میشه راهنماییم کنی من خودم بریزم 

من پاندا رو ک دانلود کردم گفت بزنامه ای میخاد ک بازش کنه و تو فروشگاه RAR رو اورد اما رمز عبور میخاد چیکار کنم ؟