2777
2789

من طریقت کردم

خیلی خوووب شدم

خیلیییی

سال 99 عمل کردم پیشش.

الا نرخ عملش چقدر هس؟

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

فلاحتی هم دوستام عمل کردن.

اونا هم عالی شدن.

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ سوراخ دماغت خیلی بزرگه پیش طریقت نرو.

طریقت تا سال 99 در جریانم ک موقع عمل دست ب سوراخا نمیزد.

فلاحتی رو نمیدونم.

اگ مشکل سوراخ هم داری ازش بپرس ک سوراخو میزون میکنی یا ن

ببخشید سوالم بی ربطه ولی رشت برای زندگی مثلا 10 سال چطوره؟

رشت عاااالیه عالی

من لاهیجانم

عاشق رشتم

برای زندگی هم خوبه؟خسته کننده نیست برای زندگی؟بزرگه یا کوچیک؟

از نظر من بزرگه

باز بستگی داره خودت ساکن کدوم شهر باشی.

اگ از تهران بیای رشت ، خب اصلا بزرگ نیست!

خسته کننده هم نیی

کلی جا داره برای رفتن

از نظر من بزرگهباز بستگی داره خودت ساکن کدوم شهر باشی.اگ از تهران بیای رشت ، خب اصلا بزرگ نیست!خسته ...

از شیراز میام احتمالا برای چندسال خودم تنها اونجا زندگی کنم

ممنونم ازت

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️