2777
2789

خداروشکر میکنم همیشه بابت بچه سالمی ک بهمون داده اما تو زندگیمون همیشه وقتی دعوا میکردیم من یا شوهرم یکی کوتاه میومد اکثرا من کوتاه میومدم دعوا تموم میشد اما الان من مثل قبل نیستم حوصله ندارم عصبانی میشم سریع کم خوابم بچه انرژیمو میگیره وقتی دعوامون میشه همش به دعواهای بزرگ ختم میشه امروز به کتک هم رسید شوهرم مثل قبله اما من حوصله ندارم و منطقی نیستم نمیتونم جلوی عصبانیتم رو مثل گذشته ها بگیرم و دعوا رو کنترل کنم همین باعث میشه تمام تقصیر کار ها من میشم نمیدونم چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دلت بگو گور باباش بعدا برو به بچه ات برس.   خیلی از چیزهای دنیا آنقدرها هم مهم نیستن که بخواهی به خاطرش دعوا کنی

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

اسی سخت نگیر بخاطر زایمانته

من و شوهرم تو شش سال زندگیمون هیچ دعوایی نداشتم دخترم ب دنیا امده بود هر روز جنگ و دعوا اینقد حالم بد بود حتی فکر خودکشی داشتم نمیدونم این اکانتمه یا نع ولی همینجا نوشته بودم ک میخام خودکشی کنم

یکم بگذره درست میشه 

ما برعکس شما... 

شوهر من آدم ساکتی بود 

من وقتی عصبی میشدم دیگه ساکت نمیشدم جوش که می اوردم جون راه می افتاد 

بعد از بچه دیگه آروم شدم 

اوایل حوصله نداشتم بحث کنم باهاش خسته بودم ولش میکردم گیر نمیدادم 

الان که بچمون یه سال و نیمشه دیگه از بچه خجالت میکشم حس میکنم اگه دعوامون بشه بچه نگاه میکنه میفهمه حتی ناراحت میشه 

برای همین دیگه اگه خیلی بهم فشار بیاد بهش میگم حواستو جمع کن از سکوت من سواستفاده نکن...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بچتون دندون نیش درآورده؟

بالا 4 تا پیش دراورده 

پایین دوتا پیش 

تازه 15 ماهش تموم شده ، توی 16 ماه هست 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
همینایی که به ما گفتی وقتی که دعوا ندارین به شوهرت بگو. حق داری مثل قبل نباشی. اون باید درک کنه.

مادرشو فحش دادم البته اون خیلی عصبیم کرد بعد ک من حرف خیلی بدی بهش زدم ی سیلی زد تو صورتم حالا نمیدونم کدوممون باید بیاد آشتی کنه

مادرشو فحش دادم البته اون خیلی عصبیم کرد بعد ک من حرف خیلی بدی بهش زدم ی سیلی زد تو صورتم حالا نمیدو ...

به هم احترام بذارین

به خصوص به پدر و مادر همدیگه

هرچقدر هم بد باشن بازم احترامشون واجبه.