2777
2789
عنوان

مادر بودن چه رنگیه 😍✨💙🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 51760 بازدید | 653 پست
احمق دروغگو اینجا گفته تصمیم گرفتیم بچه دار شیم خخ

وای حرصم میگیره هی میگفت خونوادم با طلاق مخالفن دارن مهاجرت میکنن

بعد به ملورین گفتن بابات راست میگه جدا شو گفته اخه با هزار ارزو زنش شدم😑

طبق معمول قضاوت و تاپیک علیه کاربرها و کلی توهین ؛

اینجا کلا اینطوریه حد وسط نداره؛ اگه اسم کسی افتاد سر زبانها بعنوان کاربر بد یا فیک همه باور می‌کنن اون کاربر کلا کاربر بدی بود حتی اگه بدی هم ازش ندیده باشن و حتی اگه خیلی از چیزهایی که درمورد‌ش میگن تهمت و قضاوت باشه؛ 

اگه هم اسم کسی افتاد سر زبانها به عنوان کاربر متشخص و باسواد؛ بازم همه باور می‌کنن حتی اگه نه با شخصیت بودنی ازش دیده باشند نه باسواد بودنی؛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا معلوم همونه و دوتاشون یکین؟اینحا جدیدا یه سری آدم فاز کاراگاه بودن میگیرن ، تا میبینن یه کارب ...

شات ها رو با دقت ببین فونت گوشی ها یکیه اسم هردو امیره هردو شوهرشو با ی اسم سیو کرده تاپیک قد رو ببین سن و قد یکیه یجا ملورین تاپیک زده میخوام موهامو بفروشم از اونور ایلدا تاپیک زده موهامو کوتاه کردم هردو تو یک تاریخ تاپیک ایرپاد خریدن زدن

قضیه بارداریش هم دروغه یجا گفته باردار شدم سقط کردم یجا دیگه گفته دکتر بهم گفته نمیتونی باردار بشی

اون تاپیک های عجیب غریبش برای این بود ک کاربری رو اشتباه وارد شده ملورین بانو هم ب مادرشوهر میگفت ننش بعدم گفت عکس لخت بزارم ک بقیه باور کنن هک شده اخه ایلدا مگه چ شخص مهمیه ک هک بشه جز ی کودک همسر بیکار دروغگو

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

همون من اومدم بنویسم بیچاره بچه ای که ناف باباشو هنوز نبریدن ارور داد اصلا ارسال نشد بیخیالش شدم

در حالی که خودش با کاربری ملورین میدونست نباید این کار رو بکنه ولی اینجا جوری وانمود میکرد که همه چیز عالیه یکی مثل شما هم میخواست بیاد برای چیزی که خودش میدونه دلیل بیاره بگه نکن!

بعد میگن چتونه گیر میدین😐😂

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

وای حرصم میگیره هی میگفت خونوادم با طلاق مخالفن دارن مهاجرت میکننبعد به ملورین گفتن بابات راست میگه ...

دروغ هاش تابلو بود نمیدونم چطور بعضیا حرفاشو باور میکردن

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

فک کنم مد شده آدما دو وجهی شدن ی جا مودب و مثبت و درست یه جا سلیطه و پاچه پاره مثلا اون خوبه رو میخا ...

دقیقا از یه طرف هم اینجا هرکی با یه چیزی محبوب بشه بقیه هم میخوان مثل همون باشن

یا لحنشو تقلید میکنن یا سبک تاپیکاشو

ولی تقلید فیک و مصنوعی

شما هم وقتتو صرف من نکن که دارم چکار میکنم وقتتونو صرف آدمای دروغین کنید بهتره

من نیومدم تک به تک تاپیکای شماو پستاتون‌ بخونم بلکه یه سوتی ازت بگیرم 

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
شات ها رو با دقت ببین فونت گوشی ها یکیه اسم هردو امیره هردو شوهرشو با ی اسم سیو کرده تاپیک قد رو ببی ...

تازه اینجاهم میگه چرا ایلدا تعلیق شده

درصورتی که الان اصلا اگه تعلیق بشی مشخص نمیشه و کسی نمیتونه بفهمه

حالا بخوان هکش هم بکنن میان سراغ نی نی سایت آخه😅

همینو بگو

شات ها رو با دقت ببین فونت گوشی ها یکیه اسم هردو امیره هردو شوهرشو با ی اسم سیو کرده تاپیک قد رو ببی ...

دقیقا 

یه کودک همسر بیکار و دروغگو

تو یکسال اخیر اینجا هر کاربر معروفی و میشناختم فیک از آب درومد

آدما بشدت دروغ گو شدن 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد