2777
2789
عنوان

مادر بودن چه رنگیه 😍✨💙🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 51764 بازدید | 653 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرش نوشتی اوج آسمون فکر کردم منو میگی😅😅

عزیزم😂😂😂❤

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

چرا همیشع با مادر شوهرش مشکل داشته کلا با مادر شوهرش مشکل داشته یا اونم الکیه؟؟

مشکل داشته 

تاپیکای قدیمی این کاربریشم گذاشتن به مادرشوهرش گفته عوض و گاو و روانی و فلان🤐

پریروز هم اشتباهی با این کاربریش چندتا فحش ابدار به مادرشوهره داد

منم شما رو مختار گذاشتم که خواستید باور کنید یا نکنیدولی ۱۰۰ درصد حرف من درسته دیگه خودتون میدونید خ ...

حالا شمارو نمیگما 

ولی خیلی ها توی نی نی سایت از کاربرا بت میسازن بعد روی همه حرفاشون زوم میکنن 

بیخیال 🫠 اینجا مجازیه 

زیادی جدی گرفتیم همگی 

خیلی ها همینجا کلی تعجب کردن 

منی که چند ساله دوست مجازیشم انقدر تعجب نکردم و بت نساختم از کسی 😐

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
چرا همیشع با مادر شوهرش مشکل داشته کلا با مادر شوهرش مشکل داشته یا اونم الکیه؟؟

بیس زندگیش راسته ولی داستان بافیایی ک میکرد دروغ مثلا خودشو مستقل و قوی باسواد نشون میداد دروغ بود شوهرش بستنی براش نمیخرید از اونور میگفت خونه ماشین ب نامم زده پدرش میگفت جداشه خودش اویزون امیر بود تو کاربری ایلدا میگفت خانوادم مخالف طلاقن یا داستان عروسی و ترکیه هم دروغ بودو.....

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )