2777
2789

من تصمیم گرفتم امسال پشت کنکور بمونم ولی نمیتونم مثل پارسال درس بخونم و خانوادمم همش مسخرم میکنن جوری دارن محو نابود میکنن که سره یه کنکور دلم میخواد بمیرم واقعا از طرفیم مشکل مالی دارم خانوادم به جای اینکه کاری بکنن من خیالم راحت بشه ذهنم درگیر این چیزا نباشه فقط گیر میدن الکی اره تو اهمیت نده امروزم میخواستم برای تنوع پاشم برم خونه ی دوستم که‌تنهاس و ما کلا رفت و امد خانوادگی داریم و ۱۳ ساله دوستیم و کلا میخواستیم باهم درس بخونیم ولی مامانم همش غر میزنه که تو ولگرد شدی و این حرفا مامانم سنش خیلی زیاده ۶۰ سالشه نسبت به من که ۱۹ سالمه خیلی تفاوت هست من دلم میخواد برگردم ولی اون دوست دارم هی خونه باشه معلومه که به مشکل میخوریم و از نظرش این کارا کاره دخترای خرابه واقعا حتی اینجوریم قید هدفمو بزنم فقط برم یه شهر دیگه از دست اینا خلاص بشم فقط اینقدری که دیوونم میکنن موندم چی بگم توروخدا یکی راه کار بده خیلی سعی کردم عوضشون بکنم ولی نشد منم دیگه حوصله نداشتم وافعا بیخیال شدم اونا نه تنها عوض نشدن بلکه دارن منو دیوونه میکنن

والا آدم از کسایی که نباید ضربه بخوره..ضربه می‌خوره خانوادهههه

اره واقعا بهشونم‌گفتم من‌دیگه بریدم‌نمیتونم واقعا دیگه نمیتونم تحمل بکنم برمیگردن میگن دیوونه شدی😐 حالا که خودم میخوام مثل آدم درسمو بمونم نمیزارن نمیخونمم همش دعوا میکنن باهام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.