2777
2789
عنوان

طنز 😂هرکس چیز جالبی برای گفتن داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 82 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلار و طلا و قیمت های اجناس رو دیدی ؟داداش از اصحاب کهفی؟

اینا که همه نتیجه انتخاب اشتباه مون بوده...  انشالله درست بشه... ولی بزار یه کم فاصله بگیریم از فضای سخت این روزها

رفتم از این چشم بندایی که خارجیا موقع خواب میزنن خریدم که مثلا با آرامش بخوابم

هروقت میذارم همش استرس دارم یکی بیاد پا بزاره رو شکمم

نخندین شوخی که نیس😂😂

اینا که همه نتیجه انتخاب اشتباه مون بوده... انشالله درست بشه... ولی بزار یه کم فاصله بگیریم از فضای ...

سعی کردم فاصله بگیرم اما درد بی پولی ...تلاش و نرسیدن چیزی نیست ک بتونی فراموش کنی هر لحظه تو ذهنته

با این وضع حقوق و قیمت طلا و دلار هم میشه سر صبح یه لبخند کوچک زد و دوباره رفت سراغ عزا و ماتم گرفتن برای حال و احوالمون 

حتما باید لحظه به لحظه مون غم باشه 

نمیشه یکی بیاد یه لحظه شادی بهمون بده و بره ؟

بخوان بخند و رد شو 

نخواستی نخوانده رد شو جو را منفی نکن 

سعی کردم فاصله بگیرم اما درد بی پولی ...تلاش و نرسیدن چیزی نیست ک بتونی فراموش کنی هر لحظه تو ذهنته

بخدا منم مشکلات دارم ولی تا خدا هست زندگی باید کرد... انسان با امید زنده است 

صدای ضبط شده خودم رو که میشنوم دلم میخواد از تمامآدمایی که تا حالا باهاشون حرف زدم معذرت خواهی کنم. ...

این عالی بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . .