2777
2789
عنوان

خانمای اصفهانی تو رو خدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونو اشنا دارم اخه 

خوشبحالت ولی داروهایی که دکتر رقایی به بارداراش میده همه خارجی و گرون و زیاده یعنی با کلی دارو برمیگردی دکتر یگانه هم خوبه ها 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

فکر نمیکنم رقایی مشکل دارارو ببینه وفقط اونارو ویزیت کنه یعنی خالم مشکل داشت🙁🙁 حتی جای بخیه ام رو ...

تازگی ها خیلی سخت میگیره ولی همه باردارها را از بعد سونو قلب میبینه فقط نازاها را نمیبینه دیکه

خوشبحالت ولی داروهایی که دکتر رقایی به بارداراش میده همه خارجی و گرون و زیاده یعنی با کلی دارو برمیگ ...

من وضع مالیم خیلی معمولیه ولی اگه به دردم بخوره چرا که نه هرجور شده میخرم

عزیزم من جدیدا پیش دکتر نفیسه انصاری میرم.هم اخلاقش خوبه هم یکی یکی میفرسته داخل.سونو تو مطبش انجام ...

کجا میشینه ؟ چقدر ویزیت میگیره ؟ 

من دکترم خوشه مهر هست قبلیمم پیشش زایمان کردم و راضی بودم.زعرای مرضیه و صدوقی و کلینیک خانواده می‌ره.زیر میزی نمی‌گیرد.و مومن و با اخلاق و وجدان هم دارهبا تامین اجتماعی ویزیتش ۲۶ تومنه

این نیز بگذرد.پس انشاالله به بهترین وجه بگذرد.آمین