2777
2789
عنوان

خانمای اصفهانی تو رو خدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 45 پست

حقیقت دکتر دخترعموم بود خیلی راضی نبود البته چون فقط سعدی میرفت.

خودم دکتر یگانه بودم عالی بود. هم باسواد و هم اروم ومتین و خوش اخلاقن ایشون. واقعا بهم ارامش میداد.

امضا ندارم. انگشت میزنم.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر رقایی هر کسی رو ویزیت نمیکنه مشکل دارارو میبینه مرجان حقیقت واقعا برا مریضش وقت میذاره تکی میفر ...

عزیزم نمیدونی مرجان حقیقت کجا زایمان میکنه و هزینه زایمانش چقدره

مبارک باشه

دکترمن هفت سال پیش دکترنقشینه بوداون موقع الزهرافقط بودش باشهیدبهشتی مطب نداشت یه مدت هم واسه تحصیل ایران نبودالان شمامیدونیدکجاست؟

خیلی ماه بوداخلاقش من خودم معتقدم بارداری خیلی عجیب نیستش وبه خاطراینکه ماتجربه کمی داریم واسمون عجیبه ونگران کننده دکترنقشینه صبوربودوخیلی رفتارصمیمی داشت من به نظرم گزینه خوبیه 

اخه در مورد هرکدومشونم چیزای بدم شنیدم کلا در مورد همه دکترا چیز بد شنیدم فقط طاهریانو قبولش دارم و ...

ببین یک بار برو پیش جهرمی زاده واقعا عالیه اگه مشکل داری تو بارداریت برو پیش رقایی و موحدی ..

اگه چیزیت نیست مرجان حقیقت خوبه همشونو یک بار امتحان کن

عزیزم نمیدونی مرجان حقیقت کجا زایمان میکنه و هزینه زایمانش چقدره

دکتر مرجان حقیقت بیمارستان میلاد ۵ میلیون زایمان میکنه ‌.البته دوقلو رو نمیدونم فرق داره با ی قلو یا نه بیمارستان حجتیه هم هست