2777
2789
عنوان

جوش کمر و شانه

85 بازدید | 6 پست

سلام عزیزان ، برای درمان جوش قرمز کمر و شانه(سر هم نداره فشارش بدم) و لکه های باقی مانده از جوش قبلی راه حلی دارید ؟ طبیعی و خانگی باشه بهتره. هزینه دکتر رفتن ندارم

لکه ها مال چه مدته ؟ اگه جدید باشه گاهی پوست خود به خود ترمیم می‌کنه خودشو . البته گاهی ‌‌. علت این جوش ها را دریاب . ببین اگه کاکایو میخوری تشدید میشه یا اگه گرمی جات بخوری یا اگه لباس پلاستیک دار بپوشی یا شایدم بدرستی تمیز اون قسمت را نمی شوری و میکروب می‌ره زیر پوست جوش میشه . اگه موهات را روغن میزنی یا نرم کننده خاصی میزنی سر را جوری بگیر که این ماده ها به کمرت اصابت نکنه به مرور ببین تغییرات در کدوم از این رویه ها باعث کاهش جوش هات میشه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممکنه مشکل کبدی داشته باشین ، خاکشیر بخورین ، سرکه سیبم روشون بزنید خشک میشه ردم نمیمونه

اره عزیزم کبد چرب دارم ، درمانم نمیشه هرکار کردم الان ۵ ساله

اره عزیزم کبد چرب دارم ، درمانم نمیشه هرکار کردم الان ۵ ساله

مراعات غذایی کنید خیلی تاثیر داره پیگیرشم باشین خطرناکه اگه پیشرفت کنه ، خاکشیرو دارو گیاهیم به هیچ وجه نخورید مگه زیر نظر دکتر 

لکه ها مال چه مدته ؟ اگه جدید باشه گاهی پوست خود به خود ترمیم می‌کنه خودشو . البته گاهی ‌‌. علت این ...

والا لک ها برا ۲ یا ۳ سال پیش هست اولین بار موهای کمرم رو ژیلت زدم رفتم باشگاه ، نابود شدم ، ۴۰ تا جوش قرمز درومد ، خوب شد و جاش رفت اکثراً ولی بعضیاش لک قهوه ای مونده کمرنگ ، الان هر از گاهی پشت شونم یا پشت دندم میزنه ،یا خط کمربندم ، جاشم خیلی دیر میره یا دیر خوب میشه جوشه

مراعات غذایی کنید خیلی تاثیر داره پیگیرشم باشین خطرناکه اگه پیشرفت کنه ، خاکشیرو دارو گیاهیم به هیچ ...

ممنونم عزیزم ، خاکشیر بده؟ فکردم خوبه و میشوره کبد رو