2777
2789

سلام.من هفته ۴ بارداری هستم ساک حاملگی تشکیل شده تو سونو

ولی خونریزی در حد چند قطره دارم و ببخشید یه چیزایی مثل جگر له شده هم گاهی میاد.ولی درد خاصی ندارم.شیاف میزنم روزی دوتا

حالا یه راهنمایی میخواستم

سقط چحوریه از کجا بفهمم سقط شده یا نه؟همش نگرانم هی میگم برم سونو چک کنه ببینه سقط شده یا نه!!!!!

یکیم اینکه اگه قرار باشه سقط بشه شیاف زدنام باعث میشه که نصفه نیمه سقط بشه؟ینی مثلا تو پروسه ی سقط باشه و این خونریزیا دلیلش سقط هست بعد شیاف میزنم باعث میشه که روند سقط درست پیش نره و بمونه تو رحم

تو سونو فعلا جنین نبوده فقط ساک بارداری

دیروز خیلییییییییی پیاده روی داشتم و سونوی واژینال هم شدم

امروز خون میاد هر دفه میرم سرویس بهداشتی قطره قطره میاد و همینطکر یه چیزایی مثل جگر

قب از این لک بینی بود فقط.لکای قهوه ای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ی 4 بارداری یعنی دو هفته بعد رابطهخیلی زوده چیزی دیده بشهمن سقط داشتم تو این هفته هاهمراه با در ...

خب پس ینی این حالتای من سقط محسوب نمیشه؟پس این چیزا مثل جگر چیه میاد

میگم نکنه ساک بارداریه تیکه تیکه داره میریزه!!البته درد خاصی ندارم.خیلی کممممم گاهییییی

دکترم به من شیاف نداد گفت هر وقت قلبش تشکیل بشه میدم ،اگه بخواد سقط بشه فقط شیاف جاشو سفت می‌کنه خیلی سخت تر سقط میشه ،سقط هم دردت از پریود بیشتره یه لخته کمی بزرگ یا یک پرده کوچیک سفید صورتی باکمی لخته دفع می‌کنی 

خونریزی نشانه خوبی نیستولی نمی شه صد در صد گفتشما آزمایش بتا بدی معلوم می شه. دو روز پشت هم بدی اگر ...

بتا دادم بتاهام خیلی خوب بالا نمیره

ولی دیروز سونوی واژینال شدم ساک بارداری دیده شد

دکتر گفت بتاهاات اوکی تیست باید صبر کنیم تا تشکیل قلب

دکترم به من شیاف نداد گفت هر وقت قلبش تشکیل بشه میدم ،اگه بخواد سقط بشه فقط شیاف جاشو سفت می‌کنه خیل ...

ینی شیاف نزنم؟اخه اینجوری که سقط میشه قطعااااا با وجود خونریزی

من چند سال پیش تو هفته شیش سقط کردم هیچ دردی نداشتم فقط اولش لک بینی بعد هم مثل پریود کمی خونریزی شدم یهو انگار زیر دلم خالی شد خودمو رسوندم دستشویی اندازه کف دست  یه چیز مثل جیگر تیکه تیکه آمد پایین بعد که رفتم سونو گفت کامل سقط شده 

بتا دادم بتاهام خیلی خوب بالا نمیرهولی دیروز سونوی واژینال شدم ساک بارداری دیده شددکتر گفت بتاهاات ا ...

ترکیب بالا نرفتن بتا و خونریزی بیشتر به نفع سقط هست

باز هم باید صبر کنی.

اگر دکتر شیاف داده بزن ولی سرخود نه.

من چند سال پیش تو هفته شیش سقط کردم هیچ دردی نداشتم فقط اولش لک بینی بعد هم مثل پریود کمی خونریزی شد ...

عههه

حالتتون شبیه من هست تقریبا

که جگر تیکه تیکه میاد و دردم ندارین

حالا من چیکار کنم ینی

شیافارو ادامه بدم یا برم سونو