2777
2789
عنوان

ارتروز گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3109 بازدید | 31 پست
پس ارتروز نداری؟

چرا دارم ولی گف خیلی شدیدنیس بیشترهم ارتروز ازاعصابه.گف کارای سنگین نکن زیاد نشین سرتوخم نکن داروهم داد گف بهترمیشی

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
چرا دارم ولی گف خیلی شدیدنیس بیشترهم ارتروز ازاعصابه.گف کارای سنگین نکن زیاد نشین سرتوخم نکن داروهم ...

عکس گرفتی لز گردنت که آرتروز نسون داده؟؟من‌ام‌ار لی دادم‌وپدکتر‌مغز و اعصاب گفت چیز جزئیه و مهم نیست اما دکتر‌فیزیوتراپ‌گفت آرتروزه 

من موفق خواهم شد نه فورا ولی حتما...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس گرفتی لز گردنت که آرتروز نسون داده؟؟من‌ام‌ار لی دادم‌وپدکتر‌مغز و اعصاب گفت چیز جزئیه و مهم نیست ...

اره گرفتم گف ارتروزه ولی شدید نیس

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
[QUOTE=55132474]اره گرفتم گف ارتروزه ولی شدید نیس[/QUOTE شما انحنای ستون فقراتت مشکل نداشت؟؟

ازوقتی ک دردام شرو شد دقت کردم پشت گردنم بحالت گردی بالااومده

ازوقتی ک دردام شرو شد دقت کردم پشت گردنم بحالت گردی بالااومده

دقیقا کجای گردنت کاش می تونستم بفهمم

منم تو‌کردنم یه حس عجیبی دارم روی اناتومیش یعنی

من موفق خواهم شد نه فورا ولی حتما...
دقیقا کجای گردنت کاش می تونستم بفهمم منم تو‌کردنم یه حس عجیبی دارم روی اناتومیش یعنی

بین دوتاکتف درست پایین گردنم

خانمی گردنت بهتره؟؟؟؟؟

سلام عزیزم اگ چیز سنگینی بردارم.یا ناراحت باشم و اعصابم خراب باشه فجیع درد میکنه

عزیزم منم مادرم ارتروز گردن داره نه عمل نکرد پیش اقای دکتر مجید قربان زاده می ره برای گردنش
الان بعد چند جلسه خیلی بهتر شده شماره مطبشو می دم بهت یه نوبت خواستی بگیر   02144236721 _02177173515

شما درد گردنتون خوب شد ؟ 

نه عزیزم.البته از وقتی وزنم کم کردم بهتر شده