2777
2789
عنوان

بالاخره عمل کردم🥺کابوس سه ساله تموم‌شد

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 50 پست
خوشبحالت منم پنج ساله دارم تلاش میکنم رگ اضافمو عمل کنم ولی نمیتونم هضمش کمم وهمش دارم زحرمیکشم

ای بابا رگ اضافه که سخت نیست

ده دقیقه کار داره بعد عمل سرپایی 

برمیگردی خونه 

اصلا نگه نمی دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واضح بگو مشکلت چیه دریچه ات گشاد شده ؟یعنی عمل تعویض داریچند سالته

28ولی از23سالگی بیزوپرولول میخورن تپش شدید میگیرم تا150,تو حالت استراحت دریچم شل هست

یک تو یک عمر مرا بس است... ️
خوشبحالت منم پنج ساله دارم تلاش میکنم رگ اضافمو عمل کنم ولی نمیتونم هضمش کمم وهمش دارم زحرمیکشم

اگه منظورت ولف پاکینسون وایت یا همون wPW هست با یه عمل ابلیشن کاملا خوب می شی.البته اگه عصبت نزدیک عصب اصلی نباشه.

ای بابا رگ اضافه که سخت نیستده دقیقه کار داره بعد عمل سرپایی برمیگردی خونه اصلا نگه نمی دارن

عمل یک الی سه ساعته.بعد از عمل فقط شیش ساعت شن روز پا می مونه و بعد هم یک شب تحت مراقبت هستی.

بسلامتی الان دیدم عمل کردی منم دو ساله پیس گذاشتم بعد از کرونا اینجوری شدم بعبارتی برادی کاردی شدم

سلام.در مورد باتری قلب سوال داشتم.الان می تونید کار چالش دار مثل کوهنوردی یا باشگاه یا شنا انجام بدید؟

ضربان قلبتونو‌بگیرین‌وقتی همچین احساسی دارین اگه زیاد یا کم بود حتما با یه دکتر مشورت کنید

لطفا بگید الان می تونید کارهای سخت مثل بالا رفتن از پله های زیاد رو بدون خستگی انجام بدید؟

عزیزم ابلیشین باید بشین؟؟

ابلیشین خیلی راحت تر از عمل باطریه خیلییییی .

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
سلام عزیزم خوبی?ببخشید میتونم ازتون سوال و راهنمایی بگیرم برای پدرم???

سلام‌عزیزم.تشکر.جانم 

برات نگم از درد دست تا یکسال هست کمتر و کمتر میشه منن بالای سینه ام دقیقا گذاشتم سه انگشت با زیر بغل ...

۲۴🥺

من خیلی اذیتم واقعا فک میکردم بعد از یه مدت عادی میشه تو بدنم ولی با کوچکترین اشاره کلی درد میکشم و حتی لباس زیرم رو پوستم کشیده میشه دردم میاد

لطفا بگید الان می تونید کارهای سخت مثل بالا رفتن از پله های زیاد رو بدون خستگی انجام بدید؟

من که هنوز سه ماه نشده عمل کردم از پله بالا میرم تنگی نفس میگیرم فعلا عادی نشده شرایط برام شابد با گذشت زمان و مصرف دارو  درست شه