2777
2789

الان که مملکت تعطیله تکلیف بسته های پستی ما چی میشه؟

من یه سفارش داشتم که با تیپاکس ارسال شد دیروز رسید ولی روال کاری اداره پست نمیدونم چجوریه🤔این هفته برادران اداره پست بسته هاتونو آوردن؟

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

همین هفته دوتا رسیدن امروز هم ظهر یدونه تحویلم دادن 

فق موقع تعطیل رسمیا اداره پست کار نمیکنه فک کنم و ۴ روز اول عیدنوروز 

در ضمن پست تیپاکس ربط به پست دولتی نداره 

و باید بهت بگم قراره پستچی تیپاکس بهت زنگ بزنه بگه بستتو اوردم نبودی اگه میخای بازم بیارمش باید بازم پول پیت بدی جدا میارمش 

تیپاکس کلاه بردار و شیاده

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این هفته ۶ تا بسته رسیده دستم😅 حتی روزای تعطیل

عه چه خووووب😍😍😍مبارکت باشه

امشب سفارش دادم الان یهو نگران شدم نکنه هفته بعدم تعطیل شه و سفارشم دیر برسه🥴🥴🥴

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

همین هفته دوتا رسیدن امروز هم ظهر یدونه تحویلم دادن فق موقع تعطیل رسمیا اداره پست کار نمیکنه فک کنم ...

خوب خداروشکر😍

آره چند بار بسته از تیپاکس داشتم نقره داغم کردن😒خودم همیشه میکم با پست بفرستن ولی بعضی فروشگاها فقط با تیپاکس کار میکنن😒

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

عه چه خووووب😍😍😍مبارکت باشهامشب سفارش دادم الان یهو نگران شدم نکنه هفته بعدم تعطیل شه و سفارشم دیر ...

البته باز بستگی به شهرتون داره 

ما زنجانیم و کل این هفتمون حتی ادارات تعطیل بود ولی 

همچنان همه چی سر جایش بود هم دیجی کالا هم پست  سر موقع وسایلا رو آوردن 

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

دیروز به من پیام دادن دوتا بسته داری چون احتمال داره تا اخر هفته تعطیل باشه خودم برم بگیرم دیگه امرو ...

دستشون درد نکنه واقعا زحمت میکشن

من که نمک گیر مامور پست محلمون شدم🤣🤣🤣🤣

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

دستشون درد نکنه واقعا زحمت میکشنمن که نمک گیر مامور پست محلمون شدم🤣🤣🤣🤣

نمیدونم اگه بازه و اونجا بستمو گرفتم چرا خودشون نیاوردن تحویل بدن.احتمالا خسته میشدن

دوستان گلم لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید.ممنون
البته باز بستگی به شهرتون داره ما زنجانیم و کل این هفتمون حتی ادارات تعطیل بود ولی همچنان همه چی سر ...

من مازندرانم عزیزم 

شماره پستچی محلمون رو دارم اگه دیر شد بهش پیام میدم مستقیم پیگیری میکنم🥸🤣🤣🤣

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

نمیدونم اگه بازه و اونجا بستمو گرفتم چرا خودشون نیاوردن تحویل بدن.احتمالا خسته میشدن

نمیدونم والا دم عید شلوغه شاید خواستن تنبلی کنن ولی خدایی پتسچی محل ما عالیه سری قبل خونه نبودیم بهش زنگ زدیم دوباره بسته رو آورد🤣😍

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

نمیدونم والا دم عید شلوغه شاید خواستن تنبلی کنن ولی خدایی پتسچی محل ما عالیه سری قبل خونه نبودیم بهش ...

برای ما دو دفعه میارن اگه نبودیم پیام میدن خودمون باید بریم پست تحویل بگیریم این دفعه نمیدونم چرا اینکار رو کردن

دوستان گلم لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید.ممنون