2777
2789
عنوان

تاپیک های جنجالی 🥸🥸🤡🤡

157 بازدید | 18 پست

چرابعد ساعت دوازده شب شروع میشه جریان چیه 

منم تاپیک جنجالی بزنم 🤣🤣🤣🤣

از کتک زن توسط شوهر تا داستان زندگی.....

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانس پربازدیدشدنشون بیشتره

آها چون همه این موقع کاری ندارن  تو نینی سایت میچرخن 🤣🤣

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

وایییییی دیشب یه تاپیک سم بود ینی همه پااا.   ره شده بودن از خنده😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

نمیدونم چرااما اکثر کاربرای اینجا یکی از بزرگترین آرزوهاشون همین پربازدیدیه!

🤣🤣 تازه دیدم یکی تاپیک زده بود آرزوم اینه پربازدید  شم 

وایییییی دیشب یه تاپیک سم بود ینی همه پااا. ره شده بودن از خنده😂😂😂

چی بود نبودم من 😅

نمیدونم چرااما اکثر کاربرای اینجا یکی از بزرگترین آرزوهاشون همین پربازدیدیه!

صرفا کسی ارزوش نیست 

همه میخوان به این طریق به جواب سوالشون برسن 

وگرنه پربازدید خشک و خالی به درد نمیخوره

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

صرفا کسی ارزوش نیست همه میخوان به این طریق به جواب سوالشون برسن وگرنه پربازدید خشک و خالی به درد نمی ...

خیلی هاشون اصلاً سوال نمیپرسن.. یه حرفای جنجالی میزنن که مشخصه چه قصدی دارن

مردم هم که عاشق جنجال

خیلی هاشون اصلاً سوال نمیپرسن.. یه حرفای جنجالی میزنن که مشخصه چه قصدی دارنمردم هم که عاشق جنجال

دقیقا  کافیه درمورد خیانت و مادرشوهر . کتک کاری باشه ب سرعت میره جلو 😂

چی بود نبودم من 😅

ترکید

همون که شوهرش کتابی حرف میزد😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

ترکیدهمون که شوهرش کتابی حرف میزد😂😂😂

وای اونو میگی یه دو صفحه خوندم  دیگه نخوندم 🤣🤣🤣😂

وای اونو میگی یه دو صفحه خوندم دیگه نخوندم 🤣🤣🤣😂

وایییییی بابد تا آخر میخوندی

خیییییییییلی باحال بود😂😂😂