2777
2789

۴ ماهگی دندون دراورد ( میگن دندون زود در بیاره بچه زودم خراب میشه)،غلت میزد ، الان ۵ ماهشه چهار دست و پا میره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط گوشی و تلویزیونی نشه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

ن بیشفعالی ربطی ب این چیزا نداره.. اون کلا یه مبحث حداس..

من نوزاد دیدم موقع دنیا اومد دندون تو دهنش بوده..چ ربطی داره

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

ببین بزای دندون که درسته

من پسرم دقیق چهارماهگی دندون در آورد الان دو سالشه دندون هاش سیا شده با اینکه مسواک انگشتی بزاش میزدم و بعد هر شیر بهش یکم ای میدادم تا شیر رو دندون هاش نمونه

ولی بقیش موردی ندارع

بهتر ک تنبل نیست 

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

چه ربطی به بیش فعاای دارهبچه ت زرنگه

اخه میترسم هنوز ندیدم بچه آخر ۴ ماهگی چهار دستو پا بره

تو ۴ ماه پتو رو با پاهاش میداد کنار الانم صبح پاشم میبینم پاهاش زیر مبله از بس میچرخه

ببخشید میشه علائم دندون دراوردنشو بگی احساس میکنم نوزاد سه ماهم میخاد دندون دربیاره

بی‌قراره یکسره آب دهنش میاد عذر خواهم همش اسحاله

و اینکه ببین لثه هاش باد کرده یا نه

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️