2777
2789

پسرم هفت سالشه یه خواهر ۴ ماه داره 

پسر عموش ۹ سالشه دختر عموش ۶ سال این ها همبازی هم هستند 

پسرم خیلی دوست داره باهاشون بازی کنه تا میره خونشون میگع دختر عمو ب بقیه ادامس میده ب من نه یا خوراکیای دیگه ولی زن عموش میوه اینا میاره واسه همشون ولی مثلا ی خوراکی این دختر عمو رو بچگی نمیده نه اینکه مامانش نیاره 

یا بازی میکنند بعد مثلا تو بازی جلسه میزارند میگن پسر من محروم و .... بعد پسرم درجا بغض میکنه و تو چشماش اشک جم میشه تا میاد اعتراض کنه اونا پشت هم هستن و پسرم مجبور قبول کنه 

بعد ک میان خونه ما پسرم میخواد تلافی  کنه ک خب اون داداش پشتشه و مثلا میره یه بیسکوییت میاره جلوشون بخوره من روم نمیشه میرم واسه اونام میارم پسرم خ ناراحت من چجوری رفتار کنم ؟؟؟

من روم نمیشه ک بچه بشم خوراکی واسه اونا نیارم 

یا مثلا تو تلافی پسرم طرفشو بگیرم و اینکه اونا میگن ما دیگه نمیایم 

هر موقع هم میخواند برند پسرم اویزونشون میشه ک نرن 

خیلی ناراحت میشم ک انقدر همش ناراحته و غصه میخوره و انقدر چیزای بیخودی واسش مهمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن دختره رو له کن ذات خرابه

منم با همچین خانواده ای رفت وآمد داشتم عین سگ بود اخلاق بچه هاش دوتا حسود نچسب هیچی دست بچم نمیدادن.بعد جالبه میومدن پسرم هرچی داشت دراختیارشون میزاشت.منم قطع ارتباط کردم بخاطر بچم

پسرتون دقیقا شرایط بچگی من رو دارن الان فقط و فقط درون من پر شده از کینه و نفرت احساس کمبود دارم ازت خواهش میکنم فقط از اینا دورش کن بزرگ که بشه دستت رو ماچ میکنه

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

عزیزم♥️

با بچه های جاریت با مهربونی صحبت کن و بگو شما با هم دوستین و پسر من خیلی دوستتون داره

با هم مهربون باشید

خدا بچه های مهربون رو دوس داره

وعده یه جایزه کوچولو هم بهشون بده تا بمرور بهم وابسته تر بشن

چه بد منم دخترم دو تا دختر عمه داره وقتی میومدن خونمون دخترم دوست نداشت برن بعد جلوی دخترم همدیگه را بغل میکردن میگفتن ما دو تا خواهریم خداراشکر دخترم زود خواهر دار شد

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘