2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همراه بانک داری؟ یاد گرفتن نمیخاد برو تو همراه بانک قسمت چک های صیادی بعد چند تا گزینه داره ثبت چک، ...

همه چک های ما رو بچه خواهر شوهر ثبت می‌کنه خواستم یاد بگیرم خواهر شوهر گفت بلد نمیشی و فلان سخته نزاشت پلی از دخل و خرج ما با خبرن می‌خوام یاد بگیرم اونا نفهمند 

همه چک های ما رو بچه خواهر شوهر ثبت می‌کنه خواستم یاد بگیرم خواهر شوهر گفت بلد نمیشی و فلان سخته نزا ...

وا خب گوشیو بردار نگاه کن هیچ کاری نداره. برنامه تو گوشی خودت نصبه؟ برو تو همراه بانک نگاه کن خیلی مشخصه

اگه ب پست کارمند خوش اخلاقی بخوری آره یاد میده😂😂تو همین نت هم سرچ کنی یاد میگیری نگرانش نباش

ممنونم دعا کن یاد بگیرم از یکی از دخالت ها و فضولی های قوم شوهر راحت شم ممنونم

تر خدا ؟؟ برم بانک یادم میدن؟

بابا برو بانک فردا برنامه بانکت رو نصب کن نام کاربری و رمزشو میدن فعالش کن بعد تو برنامه زده چک صیادی ثبت و اینا

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

ممنونم دعا کن یاد بگیرم از یکی از دخالت ها و فضولی های قوم شوهر راحت شم ممنونم

عزیزم اتم ک نمیخوای بشکافی اینقد بزرگش نکن کاری نداره

ی بار ک بزنی خودت خندت میگیره بخاطر این همه استرس الکی

اتفاقا من چند روز پیش ی مشتری داشتم آقا هم بود با استرس فراوان گفت بلد نیستم چک ثبت کنم یادم میدین؟ گوشیش گرفتم مرحله ب مرحله توضیح دادم بهش مرحله آخر گفت میشه تایید نزنی لغوش کنی خودم از اول بدون کمک بزنم؟ منم لغوش کردم دادم دستش گفتم برو ثبت کن

دو دقیقه بعد برگشت گفت وای خیلی راحت بود خدا خیرت بده

بخدا کاری نداره خیالت راحت