2777
2789
عنوان

خانوما نیاز به هم فکریتون دارم

47 بازدید | 10 پست

اول بگم من دختر نیمه مذهبی هستم و تا حالا تو رابطه نبودم.یه نفر منو دید وقتی بیرون بودم اصرار کرد شماره یا آیدی اینستامو بگیره من آیدی تلگرام دادم باهم حرف زدیم.بعد همون هفته یه نفر گفته میخواد بیاد خواستگاریم منم چون اهل رابطه نبودم دوست نداشتم رابطه جدی با این پسره داشته باشم ،از همون اول بدون صمیمیت با هم حرف میزدیم( البته اون خیلی ازم تعریف میکرد تا دلمو بدست بیاره ولی من سرد و جدی و درحد مرسی جوابش رو میدادم)بعد فهمیدم از من کوچک تره گفتم نمیخوام بیش تر باهاش آشنا شم اینم میگه خیلی ازم خوشش اومده و...حالا من مدتی که باهاش حرف میزدم همون طور که گفتم سرد بودم که خودش بیخیال شه ،تیکه مینداختم ،جوابش رو نمیدادم و...

حالا الان که دلیت چت کردم دلم براش میسوزه و عذاب وجدان دارم.به نظرتون اشتباه کردم؟ 

دوباره بهش پیام دادم گفتم اگه سرد باهات حرف زدم چون اهل رابطه نبودم خواستم پشیمون شی حلالم کن تا دلیت زدم پیامش اومد پس چرا آیدی تو بهم دادی؟

الان خیلی اذیتم ،حس میکنم بد کاری کردم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن چرا فکر خودتو درگیر اینا می‌کنی ؟چند سالته ؟

عذاب وجدان دارم که جوابش رو اونجوری دادم.من فکر میکردم خودش بدش میاد بیخیالم میشه ولی هربار بیش تر ابراز محبت میکرد.دلم براش میسوزه

بگو نمدونستم كوچكتر از مني

من قبل اینکه بگه کوچک تره هم سرد جوابش رو میدادمکه بیخیالم شه ولی انگار براش مهم نبود جوابای من و بیش تر ابراز علاقه می کرد.همینش برام عذاب وجدان آورده

عذاب وجدان دارم که جوابش رو اونجوری دادم.من فکر میکردم خودش بدش میاد بیخیالم میشه ولی هربار بیش تر ا ...

همین که الان براش عذاب وجدان داری 

چهار روز دیگه باهاش بری تو رابطه میگه سنمون به هم نمیخوره خدافظ 

البته شاید آدم خوبی باشه ولی احتیاط کن 

همین که الان براش عذاب وجدان داری چهار روز دیگه باهاش بری تو رابطه میگه سنمون به هم نمیخوره خدافظ ال ...

من کلا دلیت چت کردم که نه وقت من تلف شه نه اون

حق با شماست

مرسی از راهنماییتون