2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزان الان هوای قشم چه طوره شوهرم میگه بریم قشم من بچه ی 8ماهه دارم از سرما گریزونم

الان سرد نیست

موقعیت خوبیه، درنگ جایز نیست برو ولی یادت باشه قشم سفر سختیه، چون جاهای دیدنیش فاصله دارند از هم، شاید با بچه کوچیک سخت باشه، حالا خواستی بری بکو تجربیات سفر اخیرمو در اختیارت بذارم حتما، مخصوصا جاهای خرید و 😁

شاید فوبیای مکانهای تنگ داری، البته منم یکم دارم ولی این حس بهم دست نداد🙂

اره دقیقا همین فوبیا رو دارم،احساس میکنم اکسیژن کم داره اونجاها🥺🤕

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

الان سرد نیستموقعیت خوبیه، درنگ جایز نیست برو ولی یادت باشه قشم سفر سختیه، چون جاهای دیدنیش فاصله دا ...

قیمت الان اونجا چجوریه؟فک کنم قشم گرون باشه!

اون قسمتا کجا ارزونتره؟

قیمت الان اونجا چجوریه؟فک کنم قشم گرون باشه!اون قسمتا کجا ارزونتره؟

ببین الان گرونترین بخش بلیط هواپیماست، با هواپیما میری یا ماشین شخصی؟

بعدم من با ی آقایی آشنا شدم سوئیت خوبی داشت تو مرکز شهر، حدودا شبی یک و نیم، از جابینجا پیدا کردم، غذا هم تو قشم تقریبا گرونه مثلا برا ی نفر هر وعده ۶۰۰ اینا حساب کن

ببین الان گرونترین بخش بلیط هواپیماست، با هواپیما میری یا ماشین شخصی؟بعدم من با ی آقایی آشنا شدم سوئ ...

با ماشین میرم ولی بازم خونه هاشون گرونه لعنتی

بخام ۵ شب بمونم هزینه خونه خیلی میشه😥

با ماشین میرم ولی بازم خونه هاشون گرونه لعنتیبخام ۵ شب بمونم هزینه خونه خیلی میشه😥

دیگه خونه رو حداقل ۱.۵ ، ۲ حساب کن، چادر هم میتونی ببری، تو پارک زیتون مثلا خیلیا چادر زدن، تنها میخای بری؟

دیگه خونه رو حداقل ۱.۵ ، ۲ حساب کن، چادر هم میتونی ببری، تو پارک زیتون مثلا خیلیا چادر زدن، تنها میخ ...

نه با همسرم و بچه هام ۴ نفریم

خیلی میترسم شب تو چادر بخوابم،همش احساس میکنم یا یکی بهمون حمله میکنه یا یه ماشین چپ میکنه رومون😅باید خونه بگیریم

برا خرید وسایل برقی نزدیکای قشم کجا رو پیشنهاد میدین؟چون قشم وسایل برقیش گرونه

نه با همسرم و بچه هام ۴ نفریمخیلی میترسم شب تو چادر بخوابم،همش احساس میکنم یا یکی بهمون حمله میکنه ی ...

نه پارک زیتون امنه، کلی ماشین چادر زدن، ازون لحاظ خیالت راحت باشه، مگه تگزاسه😁

برای خرید خب درگهان خوبه ولی لوازم برقی و خونه از فرودگاه بسمت قشم که میای ی بخشه که همه لوازم برقی فروشن، به قشم نمیرسه، اونجا خیلی خوبه، خوبیه ماشین شخصی اینه که همه جا رو راحت میتونین برین

نه پارک زیتون امنه، کلی ماشین چادر زدن، ازون لحاظ خیالت راحت باشه، مگه تگزاسه😁برای خرید خب درگهان خ ...

تگزاس رو خوب اومدی😅😅کلا ترس منه هر جا برم همینه

مرسی از راهنماییت🌹🙏