2777
2789
عنوان

کمبود محبت کمبود توجه

257 بازدید | 14 پست

از بچگی توی خانواده ای بزرگ شدم که اصلا توجه به چیزایی که دوست داشتم نکردن و همش نادیده گرفته شدم و‌خیلی خیلی احساس میکنم از زندگی حسرت ها دارم چکار کنم،تا کسیو می‌دیدم فکرمیکردم عاشقمه که این نبود این احساس ازسر کمبود محبت من بود که داشتم خیلی شبا گریه میکردم،استرسم شدید بود خودم خودمو درمان کردم کم بشه استرسم،همیشه همیشه نادیده گرفته شدم و حق کوچیکترین چیز توی زندگیم نداشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه از احساساتت بگی شاید هموذرک کنیم

حسی که دارم تجربه میکنم اصلا قابل گفتن نیست عزیزم ..

منو تبدیل به ی آدم بی رحم کرد که اگه کسی بمیره ناراحت نمیشم ، فقط میگم قسمت هممونه حتی عموم به رحمت خدا رفت. ولی ی ذره اشک نریختم . در حالی که قبلا با کوچکترین اتفاقی احساساتی میشدم ..

خانوادم همش مقایسم میکردن با بقیه ، خواهرامم مقایسم میکردن با فلان کس .. هی میگفتن لاغری یکم چاق شو سیخ جارو.

ببخشید نمی‌دونم اینجا جاش نیست اما .. از بس لاغر بودم بقیه میگفتن این چرا به بلوغ نمی‌رسه. اما الان هیکلم عالی شده . من سر همون کمبود ها سر اون مقایسه ها اعتماد به نفس مو از دست دادم 

حسی که دارم تجربه میکنم اصلا قابل گفتن نیست عزیزم ..منو تبدیل به ی آدم بی رحم کرد که اگه کسی بمیره ن ...

عزیزم من خیلی زجر کشیدم بیشتراز اینا حرفایی که به شما گفته میشد بدترش به من گفته میشد و وقتی درس میخوندم میگفتن دیونه ای روانی هستی یا چیزی یاد می‌گرفتم همش میزدن تو‌سرم که فلانی ازدواج کرده تو هنوژ موندی و هیچی،همش همش میخاستن زیرذست همه باشم و پیش همه خودمو کوچیک کنم میخاستم تو‌جمع حرف بزنم کسرشون میشد من حرف بزنم،هیچ جایی دوست داشته نشدم هیچ جایی

منم همیشه کمبود محبت داشتم و دارم تو خانواده انگار سرراهی بودم این بی توجهی ها باعث شد تو دوران نوجو ...

درکت میکنم الان با خودت میگی کاش باهام خوب رفتار کرده بودن دوستم میبودن من اون اشتباهات مرتکب نمیشدم که روزی صذ باربمیرم زنده بشم و صبح ها با فکر اشتباهاتم بیدار بشم درسته؟

درکت میکنم الان با خودت میگی کاش باهام خوب رفتار کرده بودن دوستم میبودن من اون اشتباهات مرتکب نمیشدم ...

چ خوب درکم کردی انگار تو دل منی 

اگه دوسم داشتن اینقد بهم بی توجه نبودن شاید اون جوری نمی شد لعنت به روزی که متولد شدم 

چ خوب درکم کردی انگار تو دل منی اگه دوسم داشتن اینقد بهم بی توجه نبودن شاید اون جوری نمی شد لعنت به ...

چ‌میشه کرد با این بی مهری ها اما حالا دیگه بدنیا اومدیم و تموم شد مجبوریم زندگی کنیم ،به اشتباهات نمیدونم چی بگم نمیشه ادم خودشو ببخشه اما میشه تکرار نکرد میشه. دیگه اون آدم سابق نبود وتموم کرد اون قاعده ساده بودن رو

چ‌میشه کرد با این بی مهری ها اما حالا دیگه بدنیا اومدیم و تموم شد مجبوریم زندگی کنیم ،به اشتباهات نم ...

من از اشتباهام درس گرفتم چون تاوان بدی پس دادم میدونی مثل استخون لای زخم میمونه نه کمرنگ میشه نه فراموش میشه .هرچی سرم اومد از بی کسی م اومد

من از اشتباهام درس گرفتم چون تاوان بدی پس دادم میدونی مثل استخون لای زخم میمونه نه کمرنگ میشه نه فرا ...

منم هرچی سرم اومده از عقده های دلم و بی توجهی اومده سرم فکرمیکردم ادما چ پخی باشن ضربه میزنن و میرن و فکرتم نمیکنن