2777
2789

دختر دوساله نمیشه  ،پسرم ۱۳

پسرم درونگرا و آروم 

دختر برونگرا و شیطون

دختر همش میخواد به برادرش زور بگه 

پسرم هی محبت میگه براش خوراکی میخره ،وسایل میخره

دختر فقط برای چند دقیقه باهاش خوش اخلاقی می‌کنه 

بعدش باز لج می‌کنه 

امروز تو اتاقش داشتیم بازی میکردیم که پسرم اومد تو اتاق 

دخترم جیغ و داد که چرا اومدی تو اتاقم منم دخترمو دعوا کردم اونم گریه کرد و من محلش ندادم

چون می‌دونم پسرمم لجش بگیره دیگه اعصابی برام نمیزارن

فقط میخوام رابطه شون خوب باشه 

نمی‌دونم چیکار کنم 

شمارابطه بچه هاتون چه جوریه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی رابطه شون زیاد دخالت نکن هر چقدر هم با هم بد باشن بلاخره خوب میشه بچه های خواهرم اینجوری بودن ولی الان خیلی بهتر شدن و باهم کنار میان دخترتون هنوز بچه ست و درکی نداره یکم که بزرگتر شد درست میشه فقط شما زیاد بین شون قرار نگیر 

من که دیگه روانی شدم از دستشون دخترم ۱۱ پسرم ۱۳ بیشتر هم مقصر دخترم هست زوره میخواد بزنه ولی کسی دست به خودش نزنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من که دیگه روانی شدم از دستشون دخترم ۱۱ پسرم ۱۳ بیشتر هم مقصر دخترم هست زوره میخواد بزنه ولی کسی دست ...

تو دعواشون دخالت نکنید

و گرنه اگه طرف پسرتون و بگیرید

دخترتون پر از  کمبود و ناراحتی و عقده میشه

تو دعواشون دخالت نکنیدو گرنه اگه طرف پسرتون و بگیریددخترتون پر از کمبود و ناراحتی و عقده میشه

من اصلا دیونه شدم از دست شون با هیچ کدوم شون کار ندارم گفتم اینقدر باهم دعوا کنید کتک کاری تا خسته بشین 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من که دیگه روانی شدم از دستشون دخترم ۱۱ پسرم ۱۳ بیشتر هم مقصر دخترم هست زوره میخواد بزنه ولی کسی دست ...

دختر منم خیلللی زور میگه با اینکه کوچیکه

پسرم آروم و حرف گوش کنه و عاشق خواهرش 

دلم برا پسرم میسوزه