2777
2789

سی و چهار هفته و چهار روزمه بچه هنوز دو کیلو نشده چیکار کنم خوب وزن بگیره فقط چهار هفته وقت دارم نمی خوام لیدی میل بخورم معده م درد می گیره 

رشدش هم سونو گفت ی هفته عقبه

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر و بستنی زیاد بخور 

من روزی یک لیتر شیر می‌خوردم چهار هفته آخر

کله پاچه بخور 

مغزیجات خیلی وزن میده به جنین

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
باید مواد پروتیینی بیشتر استفاده کنید مرغ، تخم مرغ، حبوبات و همینطور لبنیات

اینارو می خورم ولی جواب نداده

شیر و بستنی زیاد بخور من روزی یک لیتر شیر می‌خوردم چهار هفته آخرکله پاچه بخور مغزیجات خیلی وزن میده ...

ممنون

اندازه جنین هم به تغذیه مادر وابسته است هم به ژنتیک

تغذیه م بد نیست وزن پسرمم ۳۲۰۰بود موقع تولد خودمم ۳۵۰۰

الان دوازده کیلو اضافه کردم ولی بیشتر پایین تنه م چاق شده شکمم کوچولوئه البته اندازه کیسه آب اینا نرماله

والا طبیعی بیاری بهتره ولی خب صبحانه حلیم بخور ناهار کباب کوبیده بخور دلستر و بستنی و میوه زیاد و شی ...

بستنی باعث میشه وزن بگیره می ترسم فقط خودم چاقتر شم 

آزمایش دیابت بارداری چهارمرحله ای دادم خداروشکر مشکلی نداشتم

شیر و بستنی زیاد بخور من روزی یک لیتر شیر می‌خوردم چهار هفته آخرکله پاچه بخور مغزیجات خیلی وزن میده ...

شیر ی لیوان به زور می خورم معده م اذیت میشه

بستنی باعث میشه وزن بگیره می ترسم فقط خودم چاقتر شم آزمایش دیابت بارداری چهارمرحله ای دادم خداروشکر ...

بستنی و  شیرینیجات و کربوهیدرات های ساده مثل برنج، پاستا، نون سفید و سیب زمینی باعث افزایش وزن خودتون میشن نه جنین. مواد پروتیینی باعث رشد جنین میشه.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
بستنی و شیرینیجات و کربوهیدرات های ساده مثل برنج، پاستا، نون سفید و سیب زمینی باعث افزایش وزن خودتو ...

چقدر در روز باید خورده شه