2777
2789
عنوان

یکی از مسولین متاهل دانشگاه به منی که همسن بچشم گیر داده

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا سعی میکنممم پرم به پرش نیوفتته ولی استرس شنبه رو دارم

با یک دوست یا همکلاسی برو

خیلی از این موارد شنیدم که مسئول یا حتی اساتید دانشگاه قصد تعرض به دانشجو ها را داشتند. یک مورد برای یکی از هم اتاقی هام خوابگاه در دوره دانشجویی اتفاق افتاد. بعدا متوجه شد این استاد چندين دانشجوی دیگه را هم اذیت کرده و کسی جرات نمی کرده اعتراض کنه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

وایی دختر من جای تو استرس گرفتم مردک پیر خیکی 

با دوستت برو دفترش اصلا نزار تنها گیرت بیار اصلا جوابش نده 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

وای چقدر شبیه داستان منه🤨

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

به نظر من یکاری کن که احساس کنه کسی تو زندگیته 

مثلا ساعتتو سر زنگ بزار که گوشیت زنگ بخوره قطع کن درگوشت بزار که انگار نامزد چیزی داری

یا بگو پدرم زنگ زده که مشکلی برات پیش نیومده

کلا هم خشک و جدی باش سرسنگین

اگه همین اول به حراست بگی خب برات دردسر میشه مدرک می‌خوان به گوشش هم برسه کثافت میخواد یجور دیگه تلافی کنه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

چرا ازش خواستی موقع تقلب همکاریت کنه؟ مگه نمیگی داری ازش فرار میکنی و سرسنگینی🥴

این سوال منم بود🤔

وقتی ازش اینقدر میترسی باید جدی باشی دیگه

نه اینکه وقتی باهاش کار داری و کارت گیره ،ازش استفاده کنی و مواقع دیگه اه اه و پیف پیف

ازاین روانی خواستی اجازه بده تقلب دربیاری ؟ کار ازین عاقلانه تر نداشتی در محضر همچین معلوم الحالی انجام بدی ؟ ازین به بعد هر وقتی میری جایی که این هست حتما بادوستات برو .اگر خیلی خواست نزدیک بشه بگو حد خودتونو بدونید .این فکر های شومی توی سرش راجع بهت داره 

لایک نکنید .توروخدا