2777
2789
عنوان

به چشم زخم اعتقاد داری

234 بازدید | 20 پست

واقعا خیلی بی انصافانه هستش 

آخه چطور کسی که از دل بقیه خبر نداره باید حرف و حسادتش اثر بذاره ؟

من میگم ما افراد معمولی خیلی درد می کشیم و مدام در حال تلاش کردنیم 

حالا این وسط دو بار مسافرت بریم یا دو تا خوشی داشته باشیم چرا باید تو چشم بقیه باشه😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا اعتقاد ندارم طرف با ماشین تصادف میکنه نمیاد بگه خودم حواسم پرت شد میگه چشمم زدن ضرر میکنه میگه ...

منم قبول دارم اینو 

ولی باورت میشه هر بار سفر رفتیم برگشتیم به بلایی سرمون اومد 

این بار که دیگه بعد سفر اخرمون رگباری بلا سرمون اومد 

منظورم اینه چرا تو حالت عادی اینجور نمیشه 

چرامن اعتقاد دارم شدید،امروز چشممون زدن،رفتیم بیرون یک نفر میخاست لایی  بکشه مالید به ماشینمون،که صفره،کمی بعدش خود به خود خوردم زمین مچ پام پیچ خورده،الان ورم داره ودرد میکنه خیلی زیاد،بابام هم دم خونشون خورده زمین خدا بهش رحم کرده،هممون با هم بودیم ،بعد جدا شدیم مامانم رفتن خونشون

بی زحمت تاپیک نمیتونم پست بذارم رو گزارش میزنیننن برام هر وقت زدی بگیننن ببخشید اسی واقعا 

چنل تلگرام من https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                     مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

منم قبول دارم اینو ولی باورت میشه هر بار سفر رفتیم برگشتیم به بلایی سرمون اومد این بار که دیگه بعد س ...

استوری هم میکنید؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅