2777
2789
عنوان

بچه کیا خانواده شوهرشون بی ملاحظه است چیکار میکنین باهاشون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 23 پست
خیلی وحشتناکه چه جوری طاقت میاری؟ شوهرت چند سالشه؟

۲۹

بخدا دیگه شبا همش‌کارم‌گریه است 

خیلی جلو خانوادم خجالت میکشم 

اونروز داداشم میگه بجای خودت عروس بشی بری یه ملتی هم با خودت اوردی

بخدا ارزوی مرگ میکنم

حالا باباش هم بیاد اینجا عمل کنه همه فامیلش میریزن اینجا

خدایا خودت کمکم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منم همین بودن با این تفاوت که ما کنارخونشون مینشستیم چون به ما خونه داده بودن فک میکردن ما وظیفه مونه کاراشونو بکنیم دایم تلفن شوهرم زنگ میخورد و میگفتن الان پاشو بیا اینور کارت داریم ساعت ها مشغولش میکردن دیگه روانی شده بودم دیگه شوهرم میرفت اونور منم از لجش تنها میزدم بیرون همیشه میگفت چون بهمون خونه دادن توقع دارن ازم پدرم دراومد خدایی طوری شده بود برادرشوهرم زنگ میزد بیا زنم منو ببر خونه باباش که دیگه قاطی کردم کاری کردم همه فهمیدن که من بدم میاد اما باز ادم نشدن تا اینکه خونه خریدمو الفرارررررررررر

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘

به خدا چه جمعه هایی که خرابش نکردن چه روزایی که به بحث و دعوا گدشت اما ازشون نگذشتم و از خدا خواستم جوابشونو بده شوهر ساده منم نه گفتن بلد نیود همیشه جلوشون سرش پایین بود اونام سو استفاده میکردن باباش خونه بود اینو میفرستادن تا خرید و دکتر و داروو دیگه چی بگم غلام حلقه به گوش

مال منم همین بودن با این تفاوت که ما کنارخونشون مینشستیم چون به ما خونه داده بودن فک میکردن ما وظیفه ...

بابا کاش من خونه جدا داشتم.اینا میان اینجا جلو بابان اینا. نمیدونی اصلا آب میشم میرم زیر زمین.

بخدا از اشناییمون تا عروسی فقط اومدن خونه بابام خوردن و رفتن 

الانم که وضع اینه

خانواده شوهرم هم هستن هرچی من بگم جبهه میگیره و طربداری میکنه 

به خدا چه جمعه هایی که خرابش نکردن چه روزایی که به بحث و دعوا گدشت اما ازشون نگذشتم و از خدا خواستم ...

بابا اینا خرج عروسیم که کلا شوهرم خودش داد طلا شوهرم خودش خرید

یه نشون فقط واسه من خانوادش اوردن که بعد از بکسال پدرشوهرم بهم گفت شوهرت پول نشونتو هنوز به من نداده به روی خودش هم نمیاره اصلا انگار یه کاسه آب یخ ریختن رو سرم. به شوهرم گفتم مدرت اینجوری گفته یعنی یه نشون هم اینا برا من راضی نبودن بخرن؟ میگه تو دنبال بحثی. این پیرمرد یه حرفی زده حالا.  جالبه باباش ۵۴ سالشه!!! 

بابا کاش من خونه جدا داشتم.اینا میان اینجا جلو بابان اینا. نمیدونی اصلا آب میشم میرم زیر زمین. بخدا ...

ادمای بی ملاحظه اه اه

بابا اینا خرج عروسیم که کلا شوهرم خودش داد طلا شوهرم خودش خرید یه نشون فقط واسه من خانوادش اوردن که ...

واسه منم هیچی نگرفتن گلم از عیدی ها و خریدا و عروسی و تالار همه چی با شوهرم بود اینا فقط تا خونه ما کادوهارو حمل میکردن زحمت میکشیدن