2777
2789

بابای من زن مرد هم نداره 

اینقدر تلفنش زنگ میخوره که اعصاب روانمون بهم میریزه

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۲ ساله ازدواج کردم. هنوز نشده غیر ساعت۱۲ شب تا ۶ صبح که اونم گوشی همسرم سایلنت بیشتر از ی ربع بدون زنگ باشن گوشیش. وقتی کارش خیلی مهم باشه میزنه حالت پرواز کارشو‌میکنه بعد درمیارع. من موندم فکش درد نمیگیره؟

عین شوهر من

یعنی دیوانمون میکنن از بس زنگ میزنن مورد داشتیم ساعت یک شب زنگ زده بابام فوش زیر بالای مرد داده 😂

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

همسر منم همینه فقط زنگ نمیخوره که باید وصل بشه خیلی وقتا .روز تعطیل غیر تعطیلم‌نداره.محیط کاریشونم خانمای چیتان میتانن .اصلا فکر نمیکنم بهش.نه اینکه خیلی سویتی هارت باشیمو بگم واو.ولی گاهی برنامه داریم بریم بیرون روز تعطیل رو مخ میره .و غیر از اون افراد غیر کاری هم هی کار دارن باهاش

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

یعنی دیوانمون میکنن از بس زنگ میزنن مورد داشتیم ساعت یک شب زنگ زده بابام فوش زیر بالای مرد داده 😂

یک شب باز خوبه مورد دیدم ساعت ۳ شب به شوهرم زنگ میزنن🗿

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

یک شب باز خوبه مورد دیدم ساعت ۳ شب به شوهرم زنگ میزنن🗿

وای 🤣 

شما حساسی

برا تلفن های زیاد حساسی یا برا اینکه خانم ها بهش زنگ میزنن