2777
2789
عنوان

چقدر داغ عزیز سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 23 پست
خدا رحمت کنه رفتگان شما را عزیز آدم واقعا شکسته میشه 😞 ا

ممنون. کمر نه ها من وجودم شکست. خواهرزاده هفده سالم جوون رعنا رفت زیرخاک. یکیشون افتاد تو تخت سه و سال خوردی گذشته همچنان اوضاع همونه. اینقدر خدا را صدا زدم دیگه واقعا ناامید شدم خودمم مجرد تو یک خونه تک و تنها

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

لطف دارید خدا رحمت کنه رفتگان شما را

خیلی ناراحت شدم برات از خدا صبر بی پایان میخوام و یه دل خوش که تموم غماتو بشوره ببره

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون. کمر نه ها من وجودم شکست. خواهرزاده هفده سالم جوون رعنا رفت زیرخاک. یکیشون افتاد تو تخت سه و س ...

خدا رحمت کنه انشاالله که حال ایشون هم بهبود پیدا کنه واقعا انگار آدما برای درد کشیدن آفریده شدن 

خدا رحمت کنه انشاالله که حال ایشون هم بهبود پیدا کنه واقعا انگار آدما برای درد کشیدن آفریده شدن

ممنون عزیزم. این دنیا خیلی بیخوده ماها جدیش گرفتیم.

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

ممنون عزیزم. این دنیا خیلی بیخوده ماها جدیش گرفتیم.

هر کاری میکنم یادم بره خودمو به اون یکی راه میزنم یهو هق هق گریه می کنم کم آوردم همه جا خاطراتش هست داره دیوونم میکنه