2777
2789
عنوان

چهارتا خواهریم که

123 بازدید | 9 پست

سلام دوستان عزیزم ما ۴تا خواهریم همه خواهرا ازدواج کردن داداشمم نامزده من بچه اخریم و نامزد کردم خواهر دومیه من هنوز مجرده و یکی از فامیلمون باهاش شوخی کرد سر همین که ازدواج نکرده از اون روز نامزدم هر موقع میاد خونه ما فرداش خواهرم دنبال بحث کردن گیر دادن بیخودی به همس خیلی زود رنج شده و نمیدونم من چه رفتاری باید انجام بدم که حساس نباشه مادر پدرمم رفتن پیش مشاور که چه جوری باهاش رفتار کنن ولی بازم همونه نظر شما چیه من باید چیکارکنم که حساسیتش کم شه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت شده بدبخت خورد شده اعتماد به نفسش کمه باهاش اروم و منظقی حرف بزنید

خوب بود سر شوخی بیخود بیجا بهم ریخت واقعا درکش میکنم حق میدم ولی خب ازم دوری میکنه انگار همه دشمنش شدن

به نامزدت بگو خونه نیاد یه مدت بیرون همو ببینین

نامزد داداششمم میاد همینه متوجه تلفنی حرف زدنم حتی میشه سری به چیزی گیر میده که بحث شه انقدر این کارو کرده نامزدمم از من سرد شده میگه نمیخام خواهرت دلخور بشه هفته ای یک بار زنگ میزنه