2777
2789
عنوان

بنظرم هرپسری بخواد با این وضع گرونی و دلار ازدواج کنه بیفکره

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 21 پست
مگه ادم تو زندگی به پول احتیاج داره پس بقیه نیاز ها چی میشن مگه همه باید پولدار باشن پولدار بخورن بگ ...

نیازی نیس حتما پولدار باشن

ولی وقتیکه حتی از پس هزینه یه عروسی ساده هم برنمیان باید تمام حساشونو سرکوب کنن مگه زندگی بچه بازیه 

هرکی میتونه با همسطح خودش اوکی شه😅

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس چیکار کنن؟؟برن پی بی اخلاقی؟؟نیازاشون چی؟ازدواج مگ فقط برا مرداس ؟؟خود زنا چی؟درضمن مگ فقط مرد می ...

ازدواج باید باشه ولی به وقتش 

طرف سربازه هیچی هم نداره برای چی باید بهش بله گفت؟ سرباتمپم بشه چندسال طول میکشه بدونه پول پیش یه خونه رو جور کنه ؟ طلا و عروسی اصلا حذف بشه . طرف باید با کلی قسط دول پیش یه خونه رو جور کنه بعد قسط بده از کجا بیاره بخورن؟ سال بعد افزایش رهن از کجا بیاد؟ یا باید نون خور پدرشوهر بشن و برن زیر بلیطش و بله قربان بگن 

پس چیکار کنن؟؟برن پی بی اخلاقی؟؟نیازاشون چی؟ازدواج مگ فقط برا مرداس ؟؟خود زنا چی؟درضمن مگ فقط مرد می ...

ریخته پاشو بزاریم کنار

ولی پسری که نتونه حتی از پس عروسی و کادوی ساده بربیاد چی؟ 

همه چی فقط نیاز نیس، الان تو این وضعیت علاوه بر همسر باید فکر خودشونم باشن

ازدواج باید باشه ولی به وقتش طرف سربازه هیچی هم نداره برای چی باید بهش بله گفت؟ سرباتمپم بشه چندسال ...

قطعا این مورد شما بله درسته،قرارنیس ب هر خاستگاری جواب بله داد منظورم من ب اصل مطلب اسی بود

کچی کورد🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پارس کند از همان سو  می ترسد...

ازدوام خیلی کم شده والا پسرا دیگه میترسن ازدواج کنن عشق و حالم بخان بکنن بستر فراهم هس کلا از ازدواجا شر میباره باید اعصاب اهنی داشته باشی قبلا بهش میگفتن امر خیر الان باید بگی امر شر 

همه راضی از کشف رازی...