2777
2789
عنوان

بلاکم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 38 پست
دوست داشتن مال بچه هاستیک کم از عقلتم کمک بگیری بد نیستاگه دوست داشت تو رو تو آنپاس نمیزاشتفک کن بعد ...

دقیقا دوستم ندارع مطمئنم 

آدم کسی رو ک دوست داشته باشه همینجوری ول نمیکنه بره

بحث اینه ک من دوسش دارم🥲

دیگ غلط بکنمولی خوب گفتم خیلی دوسش دارم یکم تلاش کنم

عزیزم هیچوقت تا از علاقه پسری مطمعن مطمعن نشدی و کلی امتحان پس نداد پیشت بهش دلنبند و ابراز علاقه نکن پسرا خیلی لاشی تر و هول تر چیزی هستن ک. فکر میکنی

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا دوستم ندارع مطمئنم آدم کسی رو ک دوست داشته باشه همینجوری ول نمیکنه برهبحث اینه ک من دوسش دارم� ...

بحث اینه که تو اشتباه میکنی

این دوست داشتنا هوسه و تو اولین رابطه تموم میشه

شاید ولی من خیلی وقته دوسش داشتم چندساله ولی خودش اومد جلو

قرار نیست هر کی جلو میاد دوستت داشته باشه.پسرا وقتی تحریک بشن شاهن ولی وقتی ارضا بشن گدا میشن

یه پسره میگفت وقتی تحریک بشیم به سوراخ بلوکم رحم نمیکنیم🤭

دقت کن عزیزم.از تجربیات دیگران استفاده کن.نیاز نیست همه چیزو خودت تجربه کنی.به عقلت رجوع کن.

اتفاقاً امروز یکی که اصلا از این موضوع من اطلاع نداشت همینو گفت 

ک نیاز نیست همه چیز رو تجربه کنی از تجربیات بقیع استفاده کن