2777
2789
عنوان

شک دارم به بارداری

42 بازدید | 4 پست

شیش روز مونده به موعدم دل درد پریودی دارم اما خفیف

یک هفته قبل هم داشتم

اما لک بینی نداشتم

دارم میمیرم از استرس

امکانش هست باردار باشم؟؟

(مشکلی ندارم با باردار شدن اما خب میخواسم قبلش فولیک اسید بخورم الان فقط استرس اونو دارم)

یادش بخیر منم از این فکرا میکردم. همش... ولی تهش بعد چند سال درمان اخرش با ivf باردار شدم... 🤣🤣 ایشالا که دور از جونت و با اولین اقدام باردار شی ولی میخوام بگم به این اسونی ها هم نمیشه باردار شد... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نه ماه پیش با یک اقدام باردار شدم که سقط شدبرای همون شک داشتم❤️

اهااا پس همه چیتون اکیه خداروشکر... اووه ما خیلی مشکل داشتیم... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...