2777
2789

بچه ها یه چشمم اشکه یه چشمم خون ... ماه اخربارداریمه روزگارم شده همش استرس و گریه ... بابام فوق العاده بداخلاقه یعنی جوری که من جرات ندارم پامو تو خونش بذارم هرچی شوهرم میگه چرا نمیری خونه بابات اینا سربزنی ؟من بهش دروغ میگم کاردارم نمیرسم ولی دراصل مشکلم چیزدیگه ایه .... داداشم ۱۷ سالشه از بس بابام دست روی داداش مظلومم بلند میکنه و بهش فحش میده داداشم اعتمادبنفس بیرون رفتن نداره خونه نشین شده از جمع فراریه و الکی الکی گریه اش میفته .... بابام به مامانمم خیلی فحش بد میده و خرجی هم نمیده خیلی خسیسه .... ولی ظاهرش را جوری ساخته همه حسرت زندگی ما رو میخورن ... ماهم صورتمونو با سیلی سرخ نگه داشتیم .... از طرفی بابام فقط به پدرمادرخودش که بسیار هم بد ذات و دو به هم زن هستن اهمیت میده و خرجی بهشون میده با اینکه خودشون پولدارن .. اقاجونم بهش میگه زنت بدردنمیخوره اینم میاد مامان منو زجر میده ...... حالا مامانم میگه طاقتم تموم شده طلاق میخوام ... من از آبرومون میترسم 😭😭😭😭 مادرشوهرم وقتی بفهمه چقدر خوشحال بشه و منو تیکه بارون کنه ... خدایا از بس گریه کردم بچه تو شکمم تکون نمیخوره ... من بایذ الان شاد میبودما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوونه خوشبحال باش مامانت و داداشت نجات پیدا میکنن چرا فقط بفکر خودتی پدر و مادر منم جدا شدن به کسی ...

اخه فامیلا شوهرم و خودشوهرم و مادرشوهرم تا عمر دارم میخوان به رو بیارن و مسخره ام کنن .. دشمن شادمیشم

اومدم بگم کاش این همه سال صبر کردین وقتی بچهاتون بزرگ میشن طلاق نگیرید که بقیه شو خوندم خدا پدرتونو ...

عزیزم دعا کن برامون ... اینقدر حالم بده .. دلم دردشدید گرفته