من سه ماهه جداشدم همسر سابقمم به محض جدا شدن شخصی رو ک از قبل دوست داشت و باهاش تو رابطه بود صیغه کردو باهم دارن زندگی میکنن من بچه معلول دارم و هزینه دوا درمون و کاردرمانیش زیاده نمیتونم مهریه و نفقه رو نگیرم سرزمین موضوع به همسر سابقم فشاراومده و دایما زنگ میزنم بهم و تحقیرم میکنه پدرم تازه فوت شده یا زنگ میزنه به مادرم و به پدر و خواهرم ک فوت شدن ناسزا میگه و تهدیدم میکنه ک بیام و مهرمو ببخشم آخه با یه دختر ۱۸ساله عقد کرده و توقع دختره اونجوری ک شنیدم بسیار بالای و کوتاه نمیاد همسرمم۳۵سالشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به هیچ وجه از حقت کوتاه نیا اگه امکانشو داری خطتو و مکان زندگیتو عوص کن و به دادگاه بگو تهدید میشی و اونا فقط بدون اینکه تو رو ببینن مهریه تو بدن تو جواب اون مرتیکه رو نده
بابت فحاشی ازش شکایت کن، خر هول باید خرج بچه شم رو هم بده. تازه افتاده دنبال یه دختر پول ندیده
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…
حتما موقعی که زنگ زد با یه گوشی دیگه تهدیداشو ضبط کن اما خب به کسی نگو که ضبط میکنی چون جرمه ولی اگه برا شکایت لازم شد و قبول کردن اون ویس هارو بهشون نشون بده