2777
2789
عنوان

دخترا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 39 پست

نمیدونم چقدرش درسته ولی نظر خودمو میگم امیدوارم کمک کننده باشه. قبل این که شروع کنی به قرار گذاشتن یا به قول امروزیا دیت حتما یه مدت رو ( من میگم حدودا 3-4 ماه ) رو به چت کردن اختصاص بده تا علایق و سلایق و همچنین جهان بینی و اعتقاد همدیگه دستتون بیاد. و سعی کن غیر مستقیم با پرسیدن بعضی سوال در قالب نظرت چیه بفهمی که طرف مقابت آیا به این که در نهایت رابطشو جدی کنه و به مرحله ازدواج برسونه فکر میکنه یا خیر! توی همین چت کردنه خیلی چیزا دستت میاد و ضمنا اگه صحبتی شد که حس بدی رو بهت منتقل کرد باهاش در میون بذار و ببین جواب منطقی داره براش یا خیر. اینم گوشزد کنم توی این مدت اگر صمیمت بیش از حد و استکر و چه میدونم ایموجی های بوس بوس زیاد و قلبی دیدی به هیچ عنوان اعتماد نکن چون یا طرف خیلی به شدت احساسیه و یا این که قصدش خوب نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نداره؟ تا اخر عمرت تنها باشی ناراحتی نداره؟

مگه قراره تا آخر عمرت مجرد بمونی اخه،چقد نا امیدی تو دختر،الان شرایط ازدواج واقعا سخت شده،یکم توقع بیارین پایین به پسرا سخت نگیرین والا ما هم از خدامونه ازدواج کنیم

Mathematics teacher

نمیدونم چقدرش درسته ولی نظر خودمو میگم امیدوارم کمک کننده باشه. قبل این که شروع کنی به قرار گذاشتن ی ...

اینو قبول ندارم باید حضوری همدیگرو دید ، ۳ ۴ ماه چت کنم بعد تازه برم بیرون ، بعد ازش خوشم نیاد چی اصلا تایپ من نبود چی حضوری ۱۸۰درجه با مجازی فرق داره 

اینو قبول ندارم باید حضوری همدیگرو دید ، ۳ ۴ ماه چت کنم بعد تازه برم بیرون ، بعد ازش خوشم نیاد چی اص ...

خب برای همین میگم که قبلش باید چت کنی تا شخصیت اون فرد دستت بیاد و ببینی تا چه اندازه شبیه همین. بعدش خود به خود دلت میخواد که ببینیش و حضوری هم باهم وقت بگذرونید. دیگه کل پروسه 6 ماه تا 1 سال باید طول بکشه. بعدش دیگه باید خانواده هارو در جریان گذاشت

اینو قبول ندارم باید حضوری همدیگرو دید ، ۳ ۴ ماه چت کنم بعد تازه برم بیرون ، بعد ازش خوشم نیاد چی اص ...

خب قبلش عکسشو میتونی ببینی و قدشم بپرسی. حالا 4 ماه خیلیه ولی 3 ماه منطقیه به نظرم

مگه قراره تا آخر عمرت مجرد بمونی اخه،چقد نا امیدی تو دختر،الان شرایط ازدواج واقعا سخت شده،یکم توقع ب ...

خیلیا با این که توقعشون پایینه اما فرد درست رو پیدا نمی کنند. کلا خیلی سخت پیش میاد دو تا فرد خوب به پست هم بخورن