2777
2789
عنوان

همزاد

165 بازدید | 25 پست

سلام‌به همه امیدوارم حالتون خوب باشه

من چند سالی میشه که دل درد های شدید و بی دلیل دارم و هرچی دکتر رفتم گفتن که کاملا سالمی و درمانی براش پیدا نشد بعد هم اینطوری هستم که شبا بی دلیل از خواب میپرم و احساس میکنم افرادی توی اتاقم هستن و بی دلیل ترس دارم در صورتیکه قبلا خیلی شجاع تر بودم علاوه بر این ها اصلا دست و دلم نمیره که نماز بخونم و برام سخته نمیدونم چرا و اینکه وسواس فکری هم دارم الان به تازگی یه نفر بهم گفته که همزاد دارم من به این چیزها اعتقاد ندارم اما توی اینترنت نوشته علائمی که دارم به دلیل داشتن همزاده به نظر شما واقعیه؟

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو
برو پیش دعانویس

همون دعانویس اینو به مامانم گفته که همزاد دارم به نظرتون چنین چیزی حقیقت داره؟ کلاهبرداری نیست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون دعانویس اینو به مامانم گفته که همزاد دارم به نظرتون چنین چیزی حقیقت داره؟ کلاهبرداری نیست؟

خوندن روزانه ایت الکرسی و ۴ قل بسیار موثر و کمک کننده است

و دست وپاهات ایا بی دلیل کبود میشه؟

خوندن روزانه ایت الکرسی و ۴ قل بسیار موثر و کمک کننده استو دست وپاهات ایا بی دلیل کبود میشه؟

ممنونم که وقت گذاشتید🤍

بعضی وقتا آره مثلا همین الان یه زخم روی دستم هست اصلا نمیدونم از کجا اومده

من یه تاپیک اینجا دیدم مال دو سه ماه پیشه،استارترش در مورد دعاو همزاد صحبت کرده بود و به نظر کار بلد ...

ممنون که وقت گذاشتید🤍

آیدیشونو ندارید؟

ممنونم که وقت گذاشتید🤍بعضی وقتا آره مثلا همین الان یه زخم روی دستم هست اصلا نمیدونم از کجا اومده

من خودم قبلا داشتم این مورد رو بهم گفت همزاد بد دارم

همیشه پاهام بی دلیل کبود بود از وقتی روزانه ایت الکرسی و ۴ قل میخونم کاملا رفع شده اونموقع خیلی هم دچار بختک میشدم

میدونم بختک دلیل علمی داره اما بعد از خوندن اینا دیگه دچار نشدم

من خودم قبلا داشتم این مورد رو بهم گفت همزاد بد دارمهمیشه پاهام بی دلیل کبود بود از وقتی روزانه ایت ...

به نظرتون باید روزانه چند بار خونده بشه تا تاثیر داشته باشه؟

من بختک نه اما زیاد پیش میاد که کابوس میبینم و یا بی دلیل از خواب میپرم و احساس میکنم یک نفر یا بیشتر توی اتاقمن یه شب از خواب پریدم دیدم اون سمت اتاقم توی تاریکی یه نفر از روی تشک پا شد بدنشو کشید بعد روشو کرد اون سمت گرقت خوابید من به خیال اینکه داداشمه ترسم ریخت گرفتم خوابیدم فرداش که بهش گفتم گفت من توی سالن خواب بودم😐

هر چی هم به بقیه گفتم گفتن توهم زدی و باور نکردن

به نظرتون باید روزانه چند بار خونده بشه تا تاثیر داشته باشه؟من بختک نه اما زیاد پیش میاد که کابوس می ...

من صبحا میخونم و موقع خواب

یا حسین چه وحشتناک،شنیدم سوره بقره هم برای دفع این موجودات خوبه بخونی یا بزاری تو خونه پخش بشه

البته که اگه از اهلش کمک بگیری بهتره ولی نه هر شیادی

سوره جن هم خوبه بخون تو خونه هر از گاهی

من صبحا میخونم و موقع خوابیا حسین چه وحشتناک،شنیدم سوره بقره هم برای دفع این موجودات خوبه بخونی یا ب ...

ممنونم🤍🤍🤍

راستش من بیخیالش شده بودم ولی از وقتی گفتن ممکنه همزاد داشته باشم دوباره یادش افتادم