من چند سالی میشه که دل درد های شدید و بی دلیل دارم و هرچی دکتر رفتم گفتن که کاملا سالمی و درمانی براش پیدا نشد بعد هم اینطوری هستم که شبا بی دلیل از خواب میپرم و احساس میکنم افرادی توی اتاقم هستن و بی دلیل ترس دارم در صورتیکه قبلا خیلی شجاع تر بودم علاوه بر این ها اصلا دست و دلم نمیره که نماز بخونم و برام سخته نمیدونم چرا و اینکه وسواس فکری هم دارم الان به تازگی یه نفر بهم گفته که همزاد دارم من به این چیزها اعتقاد ندارم اما توی اینترنت نوشته علائمی که دارم به دلیل داشتن همزاده به نظر شما واقعیه؟
کوه با نخستین سنگها آغاز میشودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من خودم قبلا داشتم این مورد رو بهم گفت همزاد بد دارمهمیشه پاهام بی دلیل کبود بود از وقتی روزانه ایت ...
به نظرتون باید روزانه چند بار خونده بشه تا تاثیر داشته باشه؟
من بختک نه اما زیاد پیش میاد که کابوس میبینم و یا بی دلیل از خواب میپرم و احساس میکنم یک نفر یا بیشتر توی اتاقمن یه شب از خواب پریدم دیدم اون سمت اتاقم توی تاریکی یه نفر از روی تشک پا شد بدنشو کشید بعد روشو کرد اون سمت گرقت خوابید من به خیال اینکه داداشمه ترسم ریخت گرفتم خوابیدم فرداش که بهش گفتم گفت من توی سالن خواب بودم😐
هر چی هم به بقیه گفتم گفتن توهم زدی و باور نکردن
کوه با نخستین سنگها آغاز میشودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو