2777
2789

سلام جدیداً تو فامیل کسیو دیدید که از مدرسه دولتی بتونه بره پزشکی یا نه سال دیگه پسرم هفتمه در توانمم هست بزارم غیر انتفاعی ولی چون تو مدرسه کلاً گوش نمیده و کلاس خصوصی میره شب در میون میگم هزینه غیرانتفاعی ندم بره دولتی و برای ریاضی و زبان عربی خصوصی بگیرم الان از ریاضی که میره خیلی جواب گرفتم و راضیم زبان و عربی هم خصوصی بفرستمش نظرتون چیه 

تو غیرانتفاعی نمره مفت میدن و من می‌خوام نمره بچه‌ام واقعی باشه و دهم یازدهم دوازدهم می‌ذارمش غیرانتفاعی که نمره مفت بدن به خاطر شرط معدل

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

پسر من خیلی هم شیطونه ولی درسش خیلی خوبه یعنی همون کمی که می‌خونه نمره‌هاش الان همه خیلی خوب میاره

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله کسی بوده که حتی پول کتاب هم نداشتن ولی خدا رو شکر پزشکی قبول شد

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
وقتی گوش نمیده جلو پروفسور سمیعی هم بذاریش گوش نمیده دیگه

تو مدرسه اونجور که باید و شاید گوش نمیده ولی تو کلاس‌های خصوصی که فقط معلم و خودش هست  خیلی عالیه قطعاً اگه پروفسور سمیعی تنها بهش یاد بده بچه‌ام نابغه است

بله کسی بوده که حتی پول کتاب هم نداشتن ولی خدا رو شکر پزشکی قبول شد

این خیلی شیطونه ولی موقع امتحانات میخونه و نمره عالی میاره

ریاضی هم هفته ای سه روز می‌ره و اونم خیلی قوی شده 

جوری نیست خودش بخونه باید من کنارش باشم 

اگه درسش خوبه و یاد میگیره چرا معلم خصوصی گرفتید؟؟؟🤔

چون تنها نمی‌خونه 😑 ولی کسی باهاش کار کنه میخونه 

خب خودتون باهاش کار کنید

من خودم شاغلم و ریاضی هم واقعا اعصابش رو ندارم که درس بدم 

ولی فارسی و بقیه درسا رو خودم کار میکنم 

به نظرت دولتی بفرستم عاقلانه نیست 

چون اگه بخوام بزارم غیر انتفاعی الان باید برم ثبت نام کنم 

تو مدرسه اونجور که باید و شاید گوش نمیده ولی تو کلاس‌های خصوصی که فقط معلم و خودش هست خیلی عالیه قط ...

پس احتمالا معلمای مدرسه خوب نیستن

منم تو مدرسه گوش نمیدادم و تو خونه میخوندم. همیشه هم نفر اول یا دوم کلاس بودم تو تیزهوشان

پس احتمالا معلمای مدرسه خوب نیستنمنم تو مدرسه گوش نمیدادم و تو خونه میخوندم. همیشه هم نفر اول یا دوم ...

معلما خوب نیستن 

معلم امسال از روی گوشی درس میده 

منم باز تو خونه خودم درس میدم