سلام جدیداً تو فامیل کسیو دیدید که از مدرسه دولتی بتونه بره پزشکی یا نه سال دیگه پسرم هفتمه در توانمم هست بزارم غیر انتفاعی ولی چون تو مدرسه کلاً گوش نمیده و کلاس خصوصی میره شب در میون میگم هزینه غیرانتفاعی ندم بره دولتی و برای ریاضی و زبان عربی خصوصی بگیرم الان از ریاضی که میره خیلی جواب گرفتم و راضیم زبان و عربی هم خصوصی بفرستمش نظرتون چیه
تو غیرانتفاعی نمره مفت میدن و من میخوام نمره بچهام واقعی باشه و دهم یازدهم دوازدهم میذارمش غیرانتفاعی که نمره مفت بدن به خاطر شرط معدل
اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو مدرسه اونجور که باید و شاید گوش نمیده ولی تو کلاسهای خصوصی که فقط معلم و خودش هست خیلی عالیه قطعاً اگه پروفسور سمیعی تنها بهش یاد بده بچهام نابغه است
اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂