2777
2789
عنوان

جوجه کباب

186 بازدید | 13 پست

من خودم جوجه هام همیشه خوشمزه میشه ها ،ولی شما به مرغتون چه میزنید برای جوجه کباب،

من فقط پیاز،زرد چوبه،آبلیمو ونمک،از شب قبل میخابونم برای ناهارفردام،یا صبح میخابونم برای شب

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماست و زعفران و روغن زیتون 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
زعفرون نمیزنی؟

زعفرون رو دم میکنم موقعی که میخام کبابش گنم میزنم روش 

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
پیاز.فلفل دلمه.زعفرون.آبلیمو.نمک .فلفل عالی میشه

فلفل دلمه بوشو تغییر نمیده

پس من امشب که میخام بخابونم بهش فلفل دلمه هم میزنم ببینم چطور میشه اینبار،ولی من فلفل سبز رو باگوجه کباب میکنم

ما مرغ و پیاز و غفرونه با هم قاطی میکنیم میزاریم ی روز بمونه تا مواد قشنگ به خورد گوشت بره اصلا زردچوبه هم اصلا نمیزنم

سلام زعفرون پیاز فلفل دلمه یکم فلفل سیاه شب قبل تو ی این مواد میخوابونم البته روغن زیتون هم حتما اضافه کنید چون جوجه خشک بعد یک ساعت قبل از طبخ نمکش اضافه میکنم (نمک زود بزنید آب جوجه  ازش خارج میشه وخشک میشه )ابلیمو هم همینطور یک ساعت یا نیم ساعت از قبل از طبخ (زود بزنید گوشت سفت میشه )ترجیحا اگر آب پیاز بگیرید بزنید بهتره ترد میشه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
پس من امشب که میخام بخابونم بهش فلفل دلمه هم میزنم ببینم چطور میشه اینبار،ولی من فلفل سبز رو باگوجه ...

به این روش بنده هم درست کنید خیلی خوشمزه میشه یک نکته که هست نه خیلی تکهات درشت باشه که مغز پخت نشه ونه خیلی ریز که روی زغال بسوزه اندازش خیلی مهم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

مرسی از راهنمایی همه تون