2777
2789
عنوان

ضربه به کمر و لگن

124 بازدید | 16 پست

سلام ببخشید من حدود دوهفته پیش با موتور تصادف کردم و از روی موتور پرت شدم رو زمین طوری ک کامل رو آسفالت نشستم ضربه جدی فقط زانوم بود ک پاره شد اما پریودیم سری قبلی ی هفته جلو افتاد چون واس مدت طولانی نشسته بودم این عادی بود اما این سری بعد تصادف و ضربه ای ک به کمر و لگنم وارد شد از  اولین روز تاریخ پریودیم بعد ۱۴روز دوباره پریود شدم 

میتونه مشکل جدی باشه یا فقط واسه ضربس 

دعاکنید واسم‌توروخدااا🥹💔

چی بگم کاش ی دکترم می‌رفتی 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینقدر تصادف میکنید؟

ما بعد از مدتهااا موتور برداشتیم ماشینی کور یهو درو باز کرد هرچی شوهرم رفت اونور بازم ب زانوی من خورد در🥲

دعاکنید واسم‌توروخدااا🥹💔
ما بعد از مدتهااا موتور برداشتیم ماشینی کور یهو درو باز کرد هرچی شوهرم رفت اونور بازم ب زانوی من خور ...

مواظب باش 

من فکر کردم میگی توی این مدت دو بار تصادف کردین 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

ب هر حال ماه بعد هم اینطوری شدید ب دکتر مامایی برید ،یا کمرتون اگ درد داره مشما هم خوبه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
مشما ؟!چیه

عذر میخواهم مشمع