2777
2789

مثلا طرف نوشته من پدرومادر ندارم شب عروسیم یهو یکی میاد میگه نه خداروشکر منکه علاوه بر پدرومادرم کل فامیلم اومدن کنارم و اب تو دلم تکون نخورد و خشو گذشت بهم تهشم یه خداروشکر تهش میچسبونن ….واقعاا فاز اینا چیه ؟؟؟

خودت داری میگی که بیشعور

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا یکی میگه شوهرم دست بزن داره و فحاشی میکنه

به عوض راه چاره

جواب ها=خداروشکر شوهر ما بهمون تو نمیگه ، خداروشکر شوهرم الان برام گل گرفت ، خداروشکر ک آقایمون منو لا پر قو نگه میداره

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

منم درباره خیانت شوهرم زدم یه سری میگفتن خداروشکر شوهرم خیلی وفاداره و فلان

وااای خدایاا باورررم نمیشه منم بچه مدرسه ای بودم مامان همکلاسیم گفت مادر تو کجاست من گفتم فوت کرده جلو من اه کشید به زن بغل دستیش گفت خداروشکر ما بالا سر بچه هامون هستیم 

مثلا یکی میگه شوهرم دست بزن داره و فحاشی میکنهبه عوض راه چارهجواب ها=خداروشکر شوهر ما بهمون تو نمیگه ...

وااای خدایاا دقیقااا یعنی اینا اصلا ادم نیستن ؟ هوش احتمعایشون صفره ؟؟؟ واقعااا ترسناکن هیچ حس همدلی ندارن یعنی اینقدر خر هستن