2777
2789

ورزش با وزنه بته با توجه به وزن خودت و موقعیتت و سنت باید وزنه بزنی تا عضله‌هات رشد کنه بعدشم چیزایی که پروتئین داره عضله رو محکم می‌کنه مثل سفیده تخم مرغ انواع گوشت گوشت سینه مرغ ما الجبن که همان پودر آب پنیر هست یا خود آب پنیر اینا برای عضله سازی خیلی خوبه

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آجیل و مغزیجات و سبزیجات و حبوبات،خوراکی ک نمیدونم منظورت چیه ولی هرچیزی ک کربوهیدرات پیچیده داشته باشه درکنارش پروتئین بخوری عضله سازی میکنه

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂
من همیشه از عطاریا ما الجبن می‌گیرم صبح‌ها ۳ قاشق می‌ریزم توی آب داغ یلی هم مزه خوبی میده مزه شیر خش ...

اصله یا شرکتی هستن؟ عضلات رو قوی نگه میداره؟ ب بجه۶ ساله هم میشه داد؟

من مال دکتر خیراندیش رو می‌گیرم ساده می‌گیرم که برای دفع سودا هستش و عضله سازی و همچنین دفع سودا و عضله سازی و اعصاب و این‌ها خیلی خوبه البته شرکتیش هم هست که مال نیاکه اون توش شکر داره به همین خاطر من شرکتی نمی‌خرم

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود 

من عضلاتمو بیشترشو از دست دادم 

باید پروتیین بخوری و تحرک داشه باشی ومث من ی جا نشینی، پروتیین گیاهیی مثل نخود و لوبیا و سویا و توفو و اجیل‌ و کره بادام و مغزها

و گوشتی مثل مرغ و ماهی و گوشت قرمز 

شیر و ماست پروتینیم خوبه ولی برا بزرگسالان نه بچع ها

خب چ چیزهایی؟ برای دختر۶ سالهام میپرسم

اهان،۶ سالشونه!میتونی از سرلاک های مقوی ،سویق های پر پروتئین،یا انترامیل یا پودر گین آپ کودکان  استفاده کنی،داروخانه ها هم دارن

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂