2777
2789

حتما از مکمل ها استفاده کنید

میشه با رژیم ورزش وزن کم کرد اما چون راه طولانیه

و خسته کننده نصف راه نامید میشن

من براتون یه پیشنهاد دارم 

اگه خواستین تو پست بعد میگم

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

پارسال ماه رمضون ۵ کیلو کم کردم هنوزم بر نگشته تقریبا دو کیلو هم کمتر شدم   به امید خدا امسال هم ۵ کیلو کم کنم  عالی میشه  اتفاقا بنیه بدنیم بیشتر شده دیرتر خسته میشم  مکمل خاصی هم نمیخورم  مولتی ویتامین گاهی     هفته ای یدونه هم ویتامین دی 

پارسال ماه رمضون ۵ کیلو کم کردم هنوزم بر نگشته تقریبا دو کیلو هم کمتر شدم به امید خدا امسال هم ۵ ک ...

خب تا 5. تا 10 میشه اما اگه کسی بخاد 30 کیلو کم کنه چی؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تا 5. تا 10 میشه اما اگه کسی بخاد 30 کیلو کم کنه چی؟؟

نظر من اینه ی شبه که سی کیلو اضافه نشده مثلا ۵ ساله که اضافه وزن داره اگه فقط سالی ۶ کیلو کم می‌کرد الان وزن ایده آل بود  مشکل اینه که میخوایم سریع کم کنیم  الان حدود ۱۰ کیلو اضافه دارم یعنی تا سال دیگه حداقل ۷ کیلو کم کنم  اونم بدون رژیم و راحت عالیه  

نظر من اینه ی شبه که سی کیلو اضافه نشده مثلا ۵ ساله که اضافه وزن داره اگه فقط سالی ۶ کیلو کم می‌کرد ...

منم موافقم اما حداکثر دوس دارن تو شش ماه بش برسن

پس بهتره از مگمل استفاده بشه ببین یجوری میانبره

نظر من اینه ی شبه که سی کیلو اضافه نشده مثلا ۵ ساله که اضافه وزن داره اگه فقط سالی ۶ کیلو کم می‌کرد ...

خب میزان پروتین بالا ببر من رژیم بدون ورزش اصلا توصیه نمیکنم 

پروتین بالا باعث نارسایی کلیه میشه به بافت کلیه آسیب میزنه بدترین روش کاهش وزنه

پروتین بالا منظورم این نیست دیگه خودتو بترکون

منظورم اینکه کاملا نیاز روزانتو تامین کنی

منم موافقم اما حداکثر دوس دارن تو شش ماه بش برسنپس بهتره از مگمل استفاده بشه ببین یجوری میانبره

مگه خوردن قرص مکمل باعث لاغری میشه؟؟چه نوع مکملی منظورته

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را....