2777
2789
عنوان

کسی هست عقد طلاق گرفته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 32 پست
بهم گفت ضامنم شو اول قبول کردم بعدش گفتم خانوادم نمیزارن سر این مسئله ولم کرده رفته . بنظرت حق داره ...

وای دقیقا به خواسته اش جواب منفی بدید می‌ره ... 

ضامن برای چه وام ای میخواست بشید که چیکار کنه با اون مبلغ !؟ من برای خونه قولنامه ای ماشین محردیمو دادم و وام هابی که کل اعضای خانواده ام هم خریدن و ضامن اش شدن رو بردم خونه کلا اقساط شد و فقط دو سال قسط دادیم . خودش یه باغچه شریکی داشت قرار بود عروسی بگیره که نگرفت کلا سر قول هاشون نمیمونن و من همسرم لجبازی هست به اضافه اینا ... اگر خوب میشد انگار من خوشبخت ترین دختر روی زمین بودم اما خوب پیش فعال ام بود یکم منم ک عصبی میشدم و که خداروشکر این دو سال جدایی رو خودم کار کردم دلمو پر از عشق و رهایی کردم الان فقط می‌خوام جدا بشم و یه مسیر سالم پیش رو بگیرم . 

🕊
حیف که اسمم دو تا شد حیف روزایی که خوشحال بودم . کاش یه روزی برسه خدا جبران کنه برامون

هر چی دختر بساز تر و وفادار تر و مستقل تر باشه خودشیفته ها از این جور دختر ها خوششون میاد و موقعی به یه خواسته شون نه بگی جوری تحقیر ات میکنن که برای زندگیت از دست نره میخوای کوتاه بیای  . دست بزن هم همسر شما داره !؟ 

🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چی دختر بساز تر و وفادار تر و مستقل تر باشه خودشیفته ها از این جور دختر ها خوششون میاد و موقعی به ...

کتک رو نمیدونم والا خیلی ندیدمش که فوقش ۱۰ بار دیدمش. نمیدونم چرا روز اول عقد گریه کرده گفت دنیام تاریک شده؟ آخه میگه من آدم احساساتیم . میگه دانش اموزام وقتی میرسم مدرسه بغلم میکنن 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
وای دقیقا به خواسته اش جواب منفی بدید می‌ره ... ضامن برای چه وام ای میخواست بشید که چیکار کنه با اون ...

ولی چرا من حس میکنم چون بهم علاقه نداره ضمانت رو بهانه کرد تا بره . ممکنه بخاطر نبود علاقه به من رفتاراش اینجوری باشه؟ و خودشیفته نباشه؟؟ چون خواهراش میدونم نظرشو نسبت به من تغییر داده بودن 

کتک رو نمیدونم والا خیلی ندیدمش که فوقش ۱۰ بار دیدمش. نمیدونم چرا روز اول عقد گریه کرده گفت دنیام تا ...

کلا ۳ ماه نامردید و ۱۰ بار همو دید !؟؟؟؟؟ دوست هم نبودید با هم !؟ 

ببخشید من نمی‌خوام یه چیزی بگم کارما داشته باشه 

یه مشاوره برید اگر دلش جایی دیگست یا کلا برای موقعیت اجتماعی یا حالا هر چی اومده ازدواج کرده و دیده نمیتونه برسه به خواست اش و میخواد بهم بزنه 

خواهش میکنم اگر امکان داره حتما ببنید حرف حساب اش رو مشاور متوجه بشه بهتره بد به شما میگه اصلا دلش چی میخواد . چون منم فکر میکردم مقصر صد درصد مادر همسرمه اما دیدم شاید ۳۰ درصد مادرش مابقی همسرم چون تا اون نمی‌خواست به من آسیب نمی‌زد  . 

خواهر شوهون مجرد هستن یا متاهل !؟ اون وام میخواد چیکار کنه !؟ 

🕊
کلا ۳ ماه نامردید و ۱۰ بار همو دید !؟؟؟؟؟ دوست هم نبودید با هم !؟ ببخشید من نمی‌خوام یه چیزی بگم کار ...

خواهر شوهرم همه ازدواج کردن .  ۲۵۰ ملیون میخواست وام بگیره داره خونه می‌سازه. بنظر شما ممکنه رفتار هاش بخاطر نبود علاقه باشه؟؟ یا حتما رفتارهاش بخاطر خودشیفتگیه؟ 

کلا ۳ ماه نامردید و ۱۰ بار همو دید !؟؟؟؟؟ دوست هم نبودید با هم !؟ ببخشید من نمی‌خوام یه چیزی بگم کار ...

مشاور رفتم یه جلسه . مشاور گفت باید هر دوتون تلاش کنید تا رابطه درست بشه اونم گفت من نمیتونم تغییر کنم . مشاور هم گفت اگه نمی‌خواید تغییر کنید پس تموم کنید دیگه 

تو دوران آشنایی از خودش از گذشتش تعریف می‌کرد.  می‌گفت وقتی کسی بهم محبت میکنه از درون خیلی خوشحال میشم برای همین به آدما کمک میکنم . می‌گفت ابراز احساساتم ضعیفه. دوست داره حرف خودش هر چی باشه چشم بگم.  به ریز ترین مسائل دقت می‌کرد و گیر میداد . نمیدونم طرف خودشیفته اس یا منو دوست نداره

خواهر شوهرم همه ازدواج کردن . ۲۵۰ ملیون میخواست وام بگیره داره خونه می‌سازه. بنظر شما ممکنه رفتار ه ...

هم رفتار اش خودشیفته است و اینکه یه روانشناس می‌گفت خودشیفته بیشتر منفعت سوم رو دوست دارن تا شخص مقابل رو . بهترین کار رفتن به مشاوره خوب هستش نه هر مشاوری ... تشت بگیره شما هم از شخصیت خودتون آگاه میشوید لاقل تصمیم درست میگیرید 

اینکه آقایون مخصوصا خودشیفته ها دوست دارن هم زن مستقل داشته باشن هم بله چشم قربان گو باشه خانم . و اینکه برای ساخت خونه خوب آره من بودم کمک میکردم اما از رابطه مطمن نیستید اصلا . چون من این اشتباه هات کردم اعتماد کردم 

🕊
تو دوران آشنایی از خودش از گذشتش تعریف می‌کرد. می‌گفت وقتی کسی بهم محبت میکنه از درون خیلی خوشحال م ...

خوب اگر درون گرا کم کم  علاقه مند میشه و اگر علاقمند بشه واقعا دیگه تموم .... ولی باز فقط تست مشخص می‌کنه همه چی رو ... و اینکه خواهر شون دخالت دارن باید اینم یه طور حل بشه چون وقتی مرد دهن بین باشه درست نمیشه 

🕊
خوب اگر درون گرا کم کم علاقه مند میشه و اگر علاقمند بشه واقعا دیگه تموم .... ولی باز فقط تست مشخص م ...

لعنت بهش واقعا نمیدونم دردش چیه . مشکلش چیه. اهل گفتگو هم نیست نامرد . الهی هر چی صلاحه همون بشه

لعنت بهش واقعا نمیدونم دردش چیه . مشکلش چیه. اهل گفتگو هم نیست نامرد . الهی هر چی صلاحه همون بشه

الهی آمین 

ولی لطف در حق خودتون داشته باشید زودتر برید تست بگیرید 

نشد تو عقد جدا شدن بهتره تا زیر یه سقف برید 

الهی آمین 

گاهی وقت ها آدمی که از تو زندگیمون نمیره صلاح خدا در اینه 

اما من واقعا دیگه بریدم . چون خودشیفته لذت می‌بره از آزار دادن

🕊
الهی آمین ولی لطف در حق خودتون داشته باشید زودتر برید تست بگیرید نشد تو عقد جدا شدن بهتره تا زیر یه ...

خدا به هممون آرامش بده. ما لیاقت یه زندگی آروم رو داریم 

ولی چرا من حس میکنم چون بهم علاقه نداره ضمانت رو بهانه کرد تا بره . ممکنه بخاطر نبود علاقه به من رفت ...

عزیزم بعضی از خودشیفته ها اختلال شخصیت مرزی هم دارن اختلال شخصیت مرزی یعنی اول شما رو دوست داره می گه بدون تو نمی تونم بعد یکدفعه بدون هیچ دلیل موجهی از چشمش می افتی و دیگه دوستت نداره یعنی رابطه شون با اطرافیان بین دو قطب عشق و نفرت در نوسانه چرخه ایده آل سازی و بی ارزش سازی دارن به خصوص با پارتنرشون ، ثبات عاطفی ندارن ، ازین جور آدمها فقط باید فاصله گرفت چون به شدت آسیب می زنن به طرف مقابلشون و عزت نفس و اعتماد به نفسش رو از بین می برن ، به خاطر رفتارهای اون خودتو زیر سوال نبر ، احتمالا هر کس دیگه هم جای شما بود باهاش همینطور رفتار می کرد چون شخصیت سالمی نداره ، فقط دنبال طلاق باش اگرم اومد گفت پشیمون شدم ببخشید دوستت دارم باور نکن چون دائما این چرخه رو باهات تکرار می کنه ، می خوام نمی خوام ، دوستت دارم دوستت ندارم و ...

دختر خالم تو عقد می‌خواست طلاق بگیره ولی نذاشتن خونوادش 

شوهرشو نمیخواست آخر عروسیشو گرفتن بعد دوسال طلاق گرفت 

پشیمونن که چرا همونجا اینکارو نکردن

توهم هنوز که دختر خونه باباتی طلاق بگیری بهتری مطلقه نیستی اینجوری 

خونوادت نظرشون چیه