2777
2789
عنوان

بابام میخواد ماشین بخره

154 بازدید | 13 پست

بابام خیلی وقت بود سعی می‌کرد یه پولی جمع کنه که بتونه یه ماشینی بخره مامانمو دوتا سفر ببره 

بنده خدا هرچی جمع می‌کرد به تورم نمی‌رسید آخرش نمیتونستیم ماشینی بخره تا اینکه چند روز پیش پسرخالش رو بعد سه سال دید اون بهش گفت من از یه لیزینگی ب اسم قسطیکار ماشین خریدم، اقساطش بلند مدته هیچ پیش پرداختی هم نمیگیره خواستم ببینم شما تاحالا از قسطیکار خرید کردین؟

یکی همین الان تاپیک زد گفت از قسطی نمیدونم چی ماشین خزیرم تحویل نمیده

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا از صبح همش دارن میگن از قسطیکار ماشین بگیرین؟همه هم بعد شهریور امسال عضو شدن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
تبلیغ زیر پوستی؟!!!!

نمی‌دونم حس میکنم اینطوری باشه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اره بابا چقدر اینجوری کلاهبرداری کردن ولی بازم‌مردم گولشون رو میخورن

اره کی میاد پولش  و سرمایه ش بخوابونه بعد طرف بیاد قسطاش بده  خدا کنه اینکار نکنن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد