2777
2789

سلامدیشب یه تاپیک زدم 

خلاصه اینکه مادرشوهرم یه دختر برادر داره که به تازگی باردار شده دو دست از لباساش که ظاهرا هم نو بود داده عمش گفته من دیگ اینارو نمیتونم بپوشم شما بردارین . رنگ لباسا جوریه که به مادرشوهر و خواهر شوهرم نمیومد به من گفتند بیا بپوش اگر خوبه برشون دار .منم پوشیدم خیلی خوب بود فقط بعشون گفتم اگر پولشو بگیره برمیدارم نمیخام زیر بار کسی باشم . 

مادرشوهرم گفت بهش میگم ولی بخشیده اینارو 

لباسه را آوردم خونه ولی طبق نظرهای کاربرا و فکرای خودم به این نتیجه رسیدم که لباسو بدم به یک فرد محتاج چون اینجوری خانواده شوهرم عادت میکنند لباسایی که نمیخان یدند به من و من خودم یه خانمیم که همه چی دارم و این ذهنیت را دوست ندارم ایجاد کنم .و بد عادتشون کنم .اگر از طرف دوست یا خانواده خودم بود مساله ای نداشت ولی خانواده همسر فرق میکنه  

بع مادرشوهرم اکروز گفتم لباسو بده به یه فرد محتاج گفت کسیو نمیشناسم اینجور شد که خودم دادم رفت . 

به نظرتون خوبه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول نباید میگرفتی.

خودمو گذاشتم جای شما هیچوقت هیچوقت لباس برادرزاده مادرشوهرمو نمیگیرم حتی اگه از طلا باشه .غرورم اجازه نمیده

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

نگاه دغدغه بعضیا رو 

همون اول میگفتی لباس کسیوعادت ندارم بپوشم اما کسیو میشناسم که قبول میکنه 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

از اول نباید میگرفتی.خودمو گذاشتم جای شما هیچوقت هیچوقت لباس برادرزاده مادرشوهرمو نمیگیرم حتی اگه از ...

همون اولش نمیخواستم‌بردارم ولی یهو آدم عقلش خاموش میشه ولی بعد بهو به خودم اومدم . 

نگاه دغدغه بعضیا رو همون اول میگفتی لباس کسیوعادت ندارم بپوشم اما کسیو میشناسم که قبول میکنه

اره یه لحظه دیشب مغزم خاموش بود . نفهمیدم چیکار کردم ولی سعی کردم جوری که دلخور نشه بدم بره 

همون اولش نمیخواستم‌بردارم ولی یهو آدم عقلش خاموش میشه ولی بعد بهو به خودم اومدم .

حالا که دادی رفت .اشکال نداره خودتو ناراحت نکن

بشه تجربه برای دفعه های بعد . برای خودت ارزش قائل باش

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘