2777
2789

چن وقتی بود میبردمش خونه فامیل بازی میکرد با بچها

الان یکهفته اس خونه ایم 

بجز اسباب بازی و کارتون سرگرمی دیگه نداره 

دلم گرفته براش 

باز خوبه شما خونه فامیل میبری من هم بچم خونس ۶ سالشه 

امروز بعد مدت ها تصمیم گرفتم ببرم خونه خواهر شوهرم با پسرش بازی کنه که پشیمونم ببرم نبرم نمی‌دونم ....

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

دختر سه ساله ی من خواهر پنج ساله داره از صبح تا شب با همین و با من کاری ندارن فقط بازی میکنن و حرف میزنن و خرابکاری و ..

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرم ۷ سالشه اما از ۳ سالگیش کلاس های مختلف میبردمش وقتش پر میشد .

البته با علاقه خودش میبردم . 

بقیه تایم هم همش بازی می‌کرد تنهایی.

یا براش کتاب میخوندم که اطلاعاتش زیاد بشه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

باز خوبه شما خونه فامیل میبری من هم بچم خونس ۶ سالشه امروز بعد مدت ها تصمیم گرفتم ببرم خونه خواهر شو ...

والا دیگ تو این گرونی ها یک‌هفته اس جایی نبردم 

یجوری فامیلام بدشون میاد بریم خونشون 

تصمیم گرفتم تو خونه سرگرمش کنم 

شما بچتون ۶ سالشه میتونید باشگاه ثبت نامش کنید یا کلاس نقاشی

والا دیگ تو این گرونی ها یک‌هفته اس جایی نبردم یجوری فامیلام بدشون میاد بریم خونشون تصمیم گرفتم تو خ ...

باشگاه کاراته می‌ره زبان می‌ره مدرسه می‌ره این ۶ سال همینجوری سرگرم کردمش دیگه ☺️

خواهر شوهرم پیام داده بیا پسرمم گیر داده بریم بریم من کلا خیلی اهل رفت و آمد نیستم الآنم بعد ۲ هفته میخوام برم دیدمشون 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

خودت توو خونه باهاش بازی کن 

اگر هوای سرتون خوبه ظهر ببرش پارک یا ی کم قدم بزنید

زبان رو شروع کن باهاش کار کن،. خیلی سنش برای زبان خوبه

اعداد رو میتونه یادبگیره 

در کل شروع کن برای آموزش دادن چون یادگیری از سه سالگی خیلی خوب شروع میشه