2777
2789

من۱۱هفته ام دکترحنطوش زاده برام نوشته اماخیلی میترسم ب بچه اسیبی برسه میشه ازتجربیاتتون بگید🥺

خیلی ب دعاهاتون احتیاج دارم یه صلوات برام میفرستین ممنونم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ به دکترت اعتماد داری انجام بده لابد صلاح دونسته

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
اگ به دکترت اعتماد داری انجام بده لابد صلاح دونسته

والامیگن پرفسوره رودستش نیس واین حرفا امابازمیترسم چون قبلاانجام دادم بعدش ادم خونریزی داره اگه خونریزیم قطع نشه ومشکل ایجادکنه برابچه چی😭

خیلی ب دعاهاتون احتیاج دارم یه صلوات برام میفرستین ممنونم🌹
اره نوع ۵۱و۳۳

های ریسک؟

کاش قبل بارداری کولپو میدادی

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
اره نوع ۵۱و۳۳

ببین باید انجام بدی چون ممکنه به جنین اسیب بزنه خدای نکرده باید بفهمی دقیقا چیه درمان کنی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻